Birçok kadın, regl sancısının dayanılmaz olduğunu öne sürüyor. Biz erkekler, bu sancıyı hiç yaşamadığımız için tam olarak hangi ağrıyla kıyaslanabileceğini de merak etmiyor değiliz.
Mesela regl sancısı, bir diş ağrısı ya da mide ağrısı kadar ızdırap veriyor mu?
Kıyaslama ve benzetme yaparak bu sancıyı en iyi nasıl tarif edebilirsiniz?
Hanımlar, regl sancısını en iyi nasıl tarif edersiniz?
Serçe parmağını bir yere vurmak gibidir sanırım :D Parmağının kırıldığını sanırsın büyük bir acı duyarsın ama sonra geçer. Hiç bir şey olmamış gibi hayata devam edersin. :D
Şu an da geberiyorum nasil biliyomusun şişi batiriiyo uzun uzun döndürüyo onu orda deşiyo sonra çıkariyo bu sefer başka yerden sokuyo anlayabildinmi birader
Saplanma hissiyle gelen sancıdır. Aynı anda hem terler hem üşürsün. Çok şiddetli olduğunda yerinde duramazsın. Sancısı olduğu halde uzanıp dinlenebilen insanlara hep heves etmişimdir. Ben hiç yapamam çünkü. Geçtiğindeyse o güne ait olan bütün enerjin de sancıyla birlikte uçup gitmiş olur. Geriye de sana o günü evde uzanarak geçirmek kalır.
Belim çok ağrıyor :D O yüzden sanki biri balta ile belime vuruyormuş gibi hissediyorum :D :D Birde karnıma yumruk yemiş gibi bir ağrı da oluyor. :D Umarım açıklayıcı olmuştur :D
Bir bayan olarak şanslıyım hiç karın ağrısı çekmedim. Sinirli de olmam sıradan bir gün gibi geçiririm. Ağrı çeken bayanlar çok gördüm soluğu acil de alıp serum taktıranlar var.
öldürmez süründürür, ölümden beter.. ayrıca hamilelik belirtileriyle aynı özelliklere sahip. mide bulantışı baş dönmesi tansiyon düşmesi vs de eşlik ediyor ağrıya
Regl sancısı tarif edilebilecek bir ağrı değil yani sadece ayni anda kusma istedgi, ateş, üşüme, bacak ağrısı, bel ağrısı gibi gibi maalesef kadınlardaki ağrınin tarifi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ara ara aniden bir sancı giriyor mesela. İşte o an elimi sokup yumurtalıkları vırç diye sıkıp atmak istiyorum bedenimden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende genelde şu şekilde oluyor: hani tuvaletin olmaz ama karnın ağırır ya , o şekilde yani.
En İyi Cevaplar