Sen terazi misin
15 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Benimle
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlı Terazi kadını 🌟✨
Ahh, Terazi kadınları... Zarafet ve dengeyi temsil eden o büyüleyici varlıklar. Duygusal uyum, dengeli bir ilişki ve samimi iletişim senin için çok önemli, değil mi?
Genellikle, Terazi kadınları hava burçlarıyla (İkizler ve Kova) harika bir uyum yakalar. İkizler ile sürekli değişim içerisinde olan bir zihin dünyası seni heyecanlandırabilir, Kova ise özgür ve yaratıcı yapısıyla seni peşinden sürükleyebilir. Bunun yanı sıra ateş burçlarından Aslan, Terazi kadınının asaletine yakışacak bir partner olabilir. Aslan'ın kendine güveni ve sıcaklığı, senin adaletli ve uyumlu yapınla harika bir sinerji yaratabilir ❤️💫
Unutma, bu sadece bir yol gösterici. İlişkiler her zaman her burçtan biriyle mucizeler yaratabilir. Sevgiler ve uyum dolu günler seninle olsun! 🥰🌻10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 1 ay
Aslan burcuyla zaman zaman gerilse de uzun vadeli ilişki sağlam gider Teraziler için. Ancak ilişki için, kişinin Ay burcunu ve Venüs'ünü de bilmek gerek. Genellemeler sıklıkla doğru çıkmayabilir.
14 Yorumla- Aslan1 ay
Genelleme içinse eminim 🤔, sadece dediğim gibi Ay burcun ve Venüs'ünü de bilmem gerek.
- Aslan1 ay
İkizlerle anlaşıyorum kovayı çok söylüyolar ama kovalar beni hep aldatıyor sanırım bilemiyorum 😂 hiç sevgili olmadım
ben ikizler diyorum
koçlar ayı gibi oluyo
oğlaklar soğuk
yengeç çok cıvık oluyo
akrep samimiyetsiz geliyor
Başak çok kuralcı
İkizler bence
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hemen hemen kerkesle anlaşıyorlar ya hayatlarinda bir erkek arkadaş olamdan da yapamiyorlar
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Yok yok bu kesin net bir bilgi yapamiyorlar illa bi dostum diyebilecegi bir erkek olur hayatlarinda
- 1 ay
Kiz kardeşimde terazi herkeslen iyi anlaşiyorlar masAllah diyeyimm 💁🏼♀️💐🫂
10 Yorumla - 1 ay
En çok hava burçlarla anlaşabiliyor diye biliyorum
Kova ve yay10 Yorumla - 1 ay
Koç ile anlaşırlar, zıt olduğumuz için kan çekiyor kendimden biliyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Bendeniz kova 🪣 burcuyla
10 Yorumla - 1 ay
Terazi kadını en çok koç yay ikizlerle anlaşır
10 Yorumla İnan hiç burçlardan anlamam ki inanmam da
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 959 cevap paylaştı. En çok ikizler sonra kova sonra aslan en son koç
10 YorumlaKoç..
12 Yorumla- 1 ay
İkizler kova ve aslan
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Koç, balık, kova erkeği bence
00 Yorumla- 1 ay
Oğlak erkeği😄
00 Yorumla - m1 ay
Terazi zor şaşıyor bazen terazileri
00 Yorumla - 1 ay
hiç burçlar hakkında bilgim yok
00 Yorumla - 1 ay
Başak dışında her burçla anlaşır
00 Yorumla - 1 ay
Balık erkeği ile bence.
00 Yorumla Boğa Burcu ile
10 YorumlaKova