@canerozkum🖤
Başak burcu kadını ile en iyi anlaşabilen burç hangisidir?
@canerozkum🖤
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabiki karakter de önemli ama burçlarında gerceklik niteliği var. Ama sanırım başaklar da değişik yaff🫣

Başak burcu kadını, genellikle toprak elementinden olan Oğlak ve Boğa burçları ile iyi anlaşır³. Hayata bakış açıları ve değer verdikleri unsurlar hemen hemen aynıdır³. Aynı zamanda su grubundan olan Yengeç ve Akrep ile de uyumlu bir birliktelik yaşayabilir³. Ancak, bu genellemeler her bireyin kişisel deneyimlerine ve kişilik özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Astroloji, bireysel deneyimler ve kişilik özelliklerinin yanı sıra, insanlar arasındaki ilişkileri anlamak için bir araç olarak kullanılabilir. Ancak, her zaman kesin bir kılavuz olarak kabul edilmemelidir.
burçlara göre seçmiyorum ben.. ama başak burcu güzel bir burçtur ne istediğini bilen ve net olan bir insandır.. bir de dobra olurlar yani lafı dolandırmazlar. bu yüzden de bence kova ya da yengeç burcu olabilir..
yengeç olsun bence :D sdf
Yengec burcu narsist oluyor genelde ben merkezciler ikili ilişkiler de uzun vade anlayamayacagim burçlar dan biri yengectir benim, iki tarafta kendi bakış açısına odaklı çünkü olmuyor yoruyor yani
Hiç de narsist değilim :D
Hihihi
Açıkçası ben burçlara göre değerlendirmiyorum mesela sen başak burcu musun bilmiyorum ama Ben balık burcuyum sence kötü mü anlaşıyoruz?
Balık sayesinde Oğlak sert düşüncelerinden ve katılıklarından sıyrılabilir. Balık ise Oğlak'ın düzeni ve kuralları sayesinde kendini geliştirebilir ve daha başarılı olabilir. Bu ikilinin arkadaşlığında ortak bir empati söz konusu olacak ve taraflar birbirleri için fedakarlık yapabilecektir.
Bizi diyor 😃 @fesfs
En iyi cevap için teşekkür ediyorum
Öyle demek istemedim 🥺
akrep'im sokarım :D
Cevap
19Cevap
Valla ben koç burcuyum Babam Başak burcu 3 senedir konuşmam. Küstah , ego 1500 armutun sapı üzümün çöpü , detaylarda Tam herşeyi eksiz yaparsın yok şöyle yap yok böyle yap detaylarda boğulan bir burc. Hayatı kendime zehir edemem. Onun için Başak bana uymaz. Çünkü özgürlüğumden ödün veremem.
@fesfs Valla Sıf Annemin hatrına susuyorum. Çay yapar hanim , demli olmuş az su çek su çekersin açık olmuş dem koy tam yemeğe oturacak tuz getirirmisin kaprisin bini bir para Annemin hatrı olmasa çoktan komaya sokardım
İnsana eziyetten başka bir şey değil. Tüm Başakları aynı kefeye koyamam
Ama benden uzak olsunlar başka bir şey istemem.
Aslanlar anlaşmaz onu iyi biliyorum 😀
Çok tahammül edeceğim kişiler değiller. En iyi yanları elleri lezzetli ve hamarat ve titiz olmaları 😀
Kendi adıma konuşacak olursam. Kendini öven taktir bekleyen, ben bilirim diyen insanları sevmem. ilgiyi sever mükemmeliyetçi insanlar😀
Kendini öven insanları bende sevmem işte, genelde boga kadınları öyle, sürekli ilgi bekler ben boğuluyorum aksine, bana değmeyen yılan bin yaşasın, domates gibi yetişmiş birinin ilgiye ihtiyacı olmuyor gamsızim ben yani, mukemmeliyetci degilim ama , biraz lüksüne zevkine düşkün biriyim, Aslan burcuda egolu ve süslü Olur kadini , ama ben reelde gerçekten anlasirim demeki ben senin bildiğin basaktan degilim baskan😀😀😀
Ego ve ben 😀
Beni en iyi @ertugrulkartal1903 bilir 😀
@Nadıyekrhn Bilmez miyim. Seni kızdırmayayım yeterli. Kızınca aslan sakinken çok iyi birisisin 🥰
@Nadıyekrhn demeki burçlara takılmamak lazim😃 karakter daha etken ozaman.
Aynen 🌸 ama arkadaş baya baya ikizler😀😀
@Nadıyekrhn Evet ikizlerim neyimi gördünüz acaba. Dapdatlu adamım 😂
@ErtugrulKARTAL1903 he öylesin he 😀
@Nadıyekrhn yani bilemem siz birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz, sonuçta . Arkadaş olarak iyi biri, ama sevgili anlaminda, bana kesinlikle güven vermiyor ikizler ERKEKLERI.
@fesfs ne yaptı acaba ikizler erkekleri merak ediyorum 🤔
Bir zararım dokunmamıştır kimseye.
@Nadıyekrhn aynısını sana da soruyorum
Ahahahah.
@ErtugrulKARTAL1903 bana bir şey yapamazsin seviyorsun beni 😀
@Nadıyekrhn seviyorum tabii. 4 senedir tanıyorum sonuçta. Yoksa niye konuşayım. Dile kolay 4 yıl olmuş.
@ErtugrulKARTAL1903 başka seçenek yok seveceksin 😀
@Nadıyekrhn 🤣🤣 korktum.
@ErtugrulKARTAL1903 😀😀
3 günlük dünya eğleniyoruz ne yapalım. Hakiri kiriri gidecek hayat böyle.
Henüz kimseyle pek anlasamadim ama balık falan fena değil
Evet
Bence biraz mükemmelliyetcilik biraz seçicilik derken yalnız kalıyoruz sonrasında da yalnızlığa aşık oluyoryz😂😂
Başak kadını çekilmiyor. Çevremde varlar aman aman zaten bende başak burcuyum
Sadece boğa ama başak burcu kadınlar gamsız olurlar
Tamamen maddiyata ön planda tutar herkeste kusur arar herşeyi mükemmel ve 4 4 lük olmasını ister. Kısacası başakla hiç burç anlaşamaz.
Koç olmadığı kesin, başak erkeği tam bı hüsran
Zor değil basit canım, ne düşündüğü belli değil saçma sapan haraketler en son çekemem seni dedim koydum tekmeyi
Oğlak başak Buğa kadını ilişkide netdir ciddiyet arar, bu saydıklarımın erkeklerinin tek konusu para, hiss duyqu yok sadece paraaa
Korkak evet, sorsan ölçüb tartıyor guya titiz en iyisi olacak lan sen iyiyi bulana kadar seni bekleyenmi olur😅ben aslanla iyiyim net bı burç, güvenilir dediğinide yapar, diğerlerini denedim hepsi tırt
Evet kadınları öyle, tutarlıdır ne istediğini bilir
Merhabalar
Burca göre kıyaslamak yanlış olur insanın karakteri daha çok önemlidir
başak burcu kadın ile en iyi oğlak burcu erkek anlaşır
Başak burcları genelde aslan 🦁 burcu işe net anlaşırlar diye düşünüyorum hanımefendi🤗
Ben anlsiyorim onkarla
Merak ettim bak şimdi
Güzel yaptın eline sağlık. Birisinin konuşma özgürlüğünü engellemekte ancak başak kadınına yakışır.
Sanırım yengeç😂
Ben her burç ile iyi anlaşırım 😄
Ok artık öyle yaparız başşaklara
Kova. Balık-kova birbirlerini tamamlıyorlar xd
İnanmadim inanmamda burclara karakter meselesii
Ben anlaşabiliyorum
Balık
Beğeni için teşekkür ederim 🌷
Çok iyisin 😊🌷
Ve çok nazik. Nezaket sende çok güzel duruyor 🌹
Rica ederim. Nasılsıniz? Geceniz güzel geçiyordur umarım.
Yaa kıyamam 😇😇😇
İyi uykular tatlı rüyalar mutlu geceler dilerim 🌷🌷
Boğa erkeği
Oğlak ve balık anlaşır
Koç burcu
İkizler yani ben 😉
Bunla anlaşmayi düşünmek enayi işi
Balık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?