Arkadaşlar günde 1000 kalori ile kilo alır mıyım?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız.
Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor.
B. Peynir: 200 kalori bulunuyor.
Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4 te 1ini, erkeğin ise 5 te birini karşılar.
A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur.
Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar.
Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur.
Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz.
Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır.
Muz
Fıstık ezmesi,
Patates,
Fasulye,
Tereyağı ve zeytinyağı,
Üzüm ve İncir.
Egzersiz
Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır.
Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir.
Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Metabolizmanızı yavaşlatmak için sürekli olmaksızın hafta içi tüketiniz
Hazır gıdalar, cips, gofret, çikolata ve bazı kuruyemişler kalori açısından oldukça zengin besinlerdir. Bir avuç badem yemişim, 1 tane gofret yemişim bunda ne var diye düşünmeyin. Uzun vadede bu tür atıştırmalıkların aşırı kiloya yol açtığını da unutmayalım
Tabiki alamazsın. Tam tersine verirsin. Kilo almak için şuna okumanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Ayrıca şunu seyredersen bak kilo almak için çocuk neler ve ne kadar yemiş:)
Bu senin kalori açığına ve yakmana bağlı. Mesela benim günde 4000 kalori aldığım zamanlar oluyor ama çoğunlukla kalori açığım tam olarak kapanmıyor çünkü bunun çoğunu yakıyorum böylece kilo almıyorum hatta veriyorum. Eğer atıyorum senin günlük alman gereken kalori 1500se sen 1000 kalori aldığında 500 kalori açığın kalır dolayısıyla kilo almazsın. Bir de üstünde spor yaptığını düşün 500 kalori de öyle yak. Aldığın kalori 500'e düşer ve kalori açığın da 1000 kaloriye çıkar. Diğer yandan, senin günlük alman gereken kalori yine 1500 olsun. Sen günde 3000 kalori al. Bunun 500 kalorisini metabolizma hızıyla yak.2500 kalori almış oldun. Yani alman gerekenden 1000 kalori daha fazla kalori almış oldun ve kilo almaya başladın. Aynı şekilde 1500 günlük kalori ihtiyacın var,3000 kalori aldın
500 kaloriyi metabolizma hızıyla,1000 kaloriyi de sporla yaktın ve aldığın kalori 1500 olmuş oldu. Kalori ihtiyacını tam olarak karşıladın.
1500 günlük kalori ihtiyacın var,3000 kalori aldın 700 kaloriyi metabolizma hızıyla,1000 kaloriyi sporla yaktın.1300 kalori almış oldun ve 1500 kalori ihtiyacını karşılayamadığın için kilo vermeye başladın. Yani kimisi 1000 kalori alır ama kilo alır, kimisi 3000 kalori alır ama kilo verir.
*Gecen bol olsun.*
Kastettigin sey tukettigin besin degerlerinin toplami gunde 1000 kalori ise mumkun degil kilo almazsin, diyetisyenler 1000 kalorilik diyeti bile cok kati buluyorlar 😂 soyle soyleyim harcadigin ve aldiginin birbirini gecmesi durumunda vucut kilo alir veya verir, gunluk bir bayan hic spor yapmadan ve ekstra yorucu bir is yapmadan, uyumak uyunmak gunluk ufak tefek faaliyetlerle bile yaklasik 1500 kalori harciyor, spor ya da yorucu faaliyetler gunluk harcanan kalori miktarini artiriyor, gunluk 1000 kalori aliyorsaniz spor bile yapmadan kilo verebilirsiniz, 7000 kalori=1kg
Cevap
29Cevap
Kilo yaş ve boyunu girerek internetten alman gereken kalori miktarını hesaplayabilirsin diyelim senim günlük. kalori ihtiyacın 1800 cal sen bunun 400 500 kalori fazlasını alırsan kilo alırsın yemeklerin besin değerlerinede internetten kolayca ulaşabilir böyleliklede günlük hesabını tutabilirsin
1000 kalori nedir benim tek öğünüm olarak say 1000 kaloriyi acilen fitness a basla ve clean bulk programina bak gunde 500 gr tavuk gogus yemeyi de unutma
Genc birinin harcadığı normal enerjisini karsilamak icin en az 2500 kalori almasi gerekir. Bunun uzerinde alacagin her kalori sana kilo olarak geri döner
1000 kaloriyle vucudunu survival mode (hayatta kalma modu) na sokarsın ki uzun süre devam ederse yağ yıkımı, kas yıkımı, organ yıkımına kadar gider.
Bu kalori diyetini uygulanabileceğini sanmıyorum ahbap. Becerebilirsen haftada 1, ayda 4-5kg verebilirsin.
Normal bir kadın metabolizması bile 1300 civarı kalori yakıyor hiç hareket etmeden sadece vücudun işlevlerini yerine getirebilmesi için. Günlük 1000 kalori alımı resmen intihar olur
Aynen öyle
Ben şahsen 3 aydır günde 700 kaloriden az alıyorum kilo verdim çok hızlı bir şekilde ama iştahım çok azaldı farkında olmadan
1000 kalori az ancak bu 1000 kaloriyi nasıl aldığınıza da bağlı ne derece yağlı yediniz vs.
Aksine zayiflarsin. Sen uyurken bile bedenin daha fazla kalori yakıyor.
Düzeltiyorum 8 saatlik bir uykuda yaklaşık 600 -700 kalori yakıyoruz üstüne birde biraz hayatımızda aktiflik varsa min. 2.000 e yakın kaloriye ihtiyacımız olur kişinin metabolizması ile alakalı bu durum. Aktiflik artarsa harcanan kalori miktarıda artar. Aktiflik azalırsa harcanan kalori miktarı azalır bu kez vücutda alınan fazla kalori yağ olarak depolanır kısacası kilo almaya başlarız
1500 kalori almazsan kili verirsin ama boyuna ve kilona bağlı tabi
Bazal metabolizma 1000kaloriden fazla yakiyordur zaten. Yani oldugun yerde yatsan bile vucudun yasamsal faaliyetleri getirmek icin kullandigi enerji 1000kaloriden fazladir
valla aga o 1000 cal. yakacak sporu yaparsan ye iç helal olsun.
Hayır almazsın gunde 2000i geçmemelisin ve yedigin şeylerin şeker ve yağ oranı az olmali şu an diyetteyim yaklaşık 10 kilo verdim biliyorum yani :)
Genelde 1000 kalori kilo verilirken uygulanır. Ancak eğer günlük rutininde 1000 kaloriden az kalori tüketiyorsan elbette kilo alabilirsin
Vücut indeksine göre degisir
Bir insan vücudu günde 1000-1500 kalori yakıyor.
yaktığın kaloriyi de bilseydik keşke.
İmkansız hatta verirsin
Günde 1000 kalori aliyorsan kilo verirsin 😊
1000 kaloriyle ayda en az 5 kilo verirsin
Alirsan banada haber edersen sevinirim😊
Ac kalirsin
Alabilirsiniz
Çok rahat alırsın.
Verirsin ya
Kilo verirsin
Aksine zayiflarsin
Ne kadar kalori harcayacaginiza bagli.