Merhaba ben 2 hafta önce ishal ve kusma hastalığına yakalandım salgın olduğu için hemen bana da geçti kardeşimden sonra günlerce acısını çektim hastalığın 3. Gün sabahı kolumda bir acı hissettim sonra yavaş yavaş şişip en az 2.5 cmlik bir balon oluştu içinde sarı bir sıvı vardı iltihap olduğu belliydi doktora gittik susuzluktan dedi ki doğruydu çünkü hiç su içemedim su içmeyi bırak yemek bile yemedim sprey verdi sıkmaya başladım hiç bir halta yaramadı, sonra yanlışlıkla üzerine bastım ve patladı sarı iltihap her yere yayıldı tabii uzun kollu giydim dışına kadar taştı demek ki o kadar iltihap varmış spreyi sıktım ama bir kabuk oluştu orada daha doğrusu kabuk değil o patlayan baloncuğun kuruyup kabuk görünüme bürünmesi soymaya çalıştım sonra spreyi sıkıp normal bir kabuk olmasını sağlayacaktım ama çok acıyordu anestol pomad aldım sürdüm yarım saat sonra sökmeye başladım o kadar zordu ki hiç bir şey hissetmediğim halde dişimi bile çekip çıkaramıyordum en sonunda başardım spreyi günde 3 kere sıkmaya devam ettim bir kabuk oluştu çok mutlu oldum ancak ertesi gün bir baktım içinde yumuşak sarı birşeyler var küçük bir iğne batırdım çıkan sıvı gene sarıydı ama daha yoğundu bugün sabah da kabuğun sallandığını gördüm ( ben çok deli yatarım 😂) çıkmış yerinden yarısına kadar devamını ben çıkarttım pıt diye çıktı hemen ama fotoğrafta gördüğünüz gibi şimdi çok daha kötü bu iltihabın gitmesi için ne önerirsiniz? Valla kolumda iz kalsa bile umursamam sağlığımdan önemli değil yardım yardım 🙁
Evet doktor bile biraz şaşırdı ben de tam 18 yaşındayım zaten:) hala çocuk sayılırım küçük kardeşimden geçti herhalde o da ben kapmadan 2 gün önce bu hastalıktan kurtulmuştu
En İyi Cevaplar