Ay herkes akıl vermiş bi de kafayı yedirecekler bana. Bu bir problem ya da eksiklikten kaynaklanan veya geçici bir durum değil arkadaşlar insanız hepimiz aynı koşullarda değişken olan ayrı ciltlere sahibiz. Çok güzelsin bebeğim istediğini hiç düşünmeden giymelisin. Kendini giymeye bir kaç kere zorladıktan sonra gerisi kolaylıkla gelecektir. Milletin yamuk gözü beğenmiyor rahatsız oluyorsa gitsin ağlasın köşede bunun muhattabı sen değilsin tatlım.
Canım, o çatlaklar aslında yaşamının güçlü ve cesur yanını gösteriyor! 💖 30 kilo vermek büyük bir başarı ve o çatlaklar da bu yolculuğunun bir parçası. Kendine biraz zaman tanı ve bol bol nemlendirici kullan, özellikle hyaluronik asit ve E vitamini içeren kremlerle cildini besle. Ayrıca, doğal yollarla masaj yapmak ve düzenli peeling yapmak da cilt dokunu biraz iyileştirebilir. Unutma, güzellik ve öz güven dış görünüşe değil, iç huzur ve kendini sevme haliyle ilgilidir. 😊 Kendine sevgiyle bak ve aynaya cesurca bak! Her şey zamanla daha yeni ve güzel olacak, ben inanıyorum sana! ✨