Ben bi salaklık yaptım. Kaşımın ortası kıllar çıkmış yine. Bende kuaföre şu aralar gidemeyeceğim için, cımbızi da bulamadığımdan orasını jiletle alayım dedim. Demez olaydım, jiletle kaşımın ortasını kestim. Baya çizik kaldı.Böyle kesildi. Ne sürersem orada jilet kesiği izi kalmaz? Acill yardım edin!!
ACİL YARDIM EDIN!! Kaşımın ortasını jiletle keatim. Çizik kaldı. Bu kesik izi nasıl iyileşir? Veya geçer?
Bizim komşunun oğlu da tek kaşlı diye geçmiş aynanın karşısına babasının jiletiyle kaşlarını kesmeye çalışmış. Ama öyle bir yara açmış ki kaşının ortasına baya bildiğin yarık gibiydi asla izi geçmez sandık ama iyileşti. Şimdi hiç yokmuş gibi. Bence bir doktora git veya eczaneye git ona merhem önersinler. Ya da istersen komşuya sorabilirim nasıl iyileştirdiğini
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bi sorar mısın nasıl iyileşmiş? Böyle salakça şeyler yapmazdım ama oldu işte;(
Selamlar, Telaş yapma... Kantaron yağı kullan. Hiç bir şekilde iz kalmayacaktır merak etme.
Kantaron yağı antiseptik özelliğe sahiptir. Yara üzerinde mikrop ve iltihap oluşumunu engeller. Kantaron yağı hücre yenileyici özelliğe de sahiptir. Yaraların hızlı şekilde kapanmasını ve yara izlerinin giderilmesine yardım eder. Yanık acısını da hafifletir.