Sağlık Dışarıda yediğiniz yiyeceklerin, hijyenik olmasına ne denli özen gösteriyorsunuz? Fırstmann Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her yerde yemek yemiyorum salatanın mutlaka çok iyi yıkanmış olamasına özen gösteriyorum tabii mekanın temizliği de çok önemliPeki ya siz bu etmenleri göz önünde bulunduruyor musunuz? #Fırstmann #Saglik #Temizlik #Fastfood Dışarıda yediğiniz yiyeceklerin, hijyenik olmasına ne denli özen gösteriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Ortaya getirilen ikram artıklarının, bir sonraki müşteriye yeniden sunulduğunu biliyor musun? 0 2 Yorumla Fırstmann +1 yıl Bizzat şahit oldum. Yorumla bay_enco +1 yıl Bu yüzden yıllardır dışarıda yemek yememeğe çok dikkat ediyorum. Yorumla
obirkedi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl bir tavuk döner zevkimiz vardı onunda içine ettin sağol 😂 1 1 Yorumla Fırstmann +1 yıl Heryer bir olmaz ama 😂😂 Yorumla
Kır-gülü Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Migdem bulandi döner yemicem artik 🤢🤢🤢 0 10 Yorumla Fırstmann +1 yıl Her dönerci bir olmaz lütfen insanların ekmek paralarıyla oynuyormuşum gibi olmasın 😂😂 Yorumla Kır-gülü +1 yıl Sen oynama insanlarin paradiyöa ama ben yinefe yemicem Asagdada biri semek Rtiklati tekrR sununuyormus fiyor 🤢 Yorumla Fırstmann +1 yıl Sadece döner de değil ki bizler işin iç yüzünü bilsek hayatta yemeyiz dışarıda ama gerçekten yemeğini hakkıyla yapan esnaflar var bunu biliyorum. Yorumla Kır-gülü +1 yıl Muhakak ama ar diye de riske giremeyiz denk gelmek zor ☹️ Yorumla Fırstmann +1 yıl Genelde küçük yerlerde temiz yemek vardır çünkü esnaf ve halk birbirleriyle iç içedir ama büyük şehirlerde bu durum pek mümkün olmuyor haklısın bir bakıma ama yine de bence genelleme yapmak doğru olmaz 😂😂 bundan sonra sadece Nusr-et de yemek ye 😁😂😂 Yorumla Kır-gülü +1 yıl 😂😂 bence oraya gidersem ilk ve son yemek yiyisim olur ordan ciktiktan sonrada acimdan ölürüm Yorumla Fırstmann +1 yıl Tek lavaş döner 35 lira diye biliyorum... Esnaf lokantaları bana birden daha iyi geldi ama bilemedim şimdi 😂😂😂 Yorumla Kır-gülü +1 yıl Ben evde sogan kirip ekmege katik yapmaya raziyim an izibariyle 😅 Yorumla Fırstmann +1 yıl En güzeli o biliyor musun Hiç olmazsa kendin yapıyorsun 😁😁 Yorumla Kır-gülü +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar