Ben pek değildim ama 4 kilo verdim epey farketti şimdi memnunum ideal kilomdayım😌 Siz de görseli geçtim sağlık açısından lütfen kilonuza dikkat edin😏 Siz zayıf mısınız kilolu musunuz yoksa kilonuzdan memnun musunuz?
Başkalarının çok zayıfsın biraz kilo al demesine karşın ben memnunum sadece bir 5-10 kilo alsam iyi olabilir ama gerekmiyor yani boy 1.91 kilo 70 ne iniyor ne yükseliyor en son bir 6 ay fitnessa gidip azimle 4 kilo almıştım bıraktım sonra 1 hafta içinde aldığım 4 kiloyu verdim ondan sonrası ne kilo almaya çalıştım nede vermeye..
2 sene önce 20 kilo verdim 90 dan 70 e düştüm 2016 nin eylül ayında kilo almaya başladım ipin ucu kaçtı 85 86 civarımdayimdir memnun değilim ayaklarıma ağırlık veriyor yoruyor... o yüzden ekmeği kestim sıfır ekmek daha tok tutucu yemekler yiyorum biraz fark etti
Normalim ya.. hafif bira gobegi var da ona yapcak bisey yok.. bir ara 88 kilo olmustum dedim bir kilo ver hayvan gibi oldun sonra 3-4 ay diyet yaptim 74 e dustum normal bence Şu an
Boyun çok kısa değilse sağlığın için çok zararlı bir kilo asla önermem vereceksen de birden değil zamanla vermelisin. Ama bol protein ve meyve takviyesiyle düzenli sporla sağlıklı bir şekilde 3 ayda 10 kilo verirsin.
Haftada en az 4 gün düzenli spor yapıyorum günde 2 saat. Onun dışında ekmek veya yağlı yemiyorum bol protein ve meyve ağırlıklı besleniyorum bol su içiyorum.
En İyi Cevaplar