Boyum iyi ama birkac santim daha uzun olmayı isterdim. Yinede seviyorum boyumu. Kilom biraz çok. Şimdiye kadar memnundum artık değilim vermeye karar verdim. Kilo boy kaç diye sorma lütfen
Yok artık zayıf olmak istiyorum ama çok zayıf degil. Guzel bi bedenim olsun diye uğraşacağım. Çok zor olmasa gerek. Abur cuburdan ziyade porsiyonum. baya büyük oluyor. Kendime inanıyorum. Daha önce vermiştim. Yine veririm. İsteyince çabuk kilo verebiliyorum. Sağlık problemim yok. Sadece hırs ve azim gerek
Spor konusunda yardım istersen tavsiyede bulunabilirim. Güzel de bir diyet ama en önemlisi kararlı olmak birgün kendini sıkıp sonra yağlı yağlı yemeklere saldırıya kalkma😀
Umarım 🙏🏻 yok ya ben rahat bi insanım olmazsa benim tembelliğimden olmaz ki tembellik yapmayacağım bu kez. Öyle kafayı bozacak bi insan değilim. Biraz özgüvenimi etkiliyor ama kendimi seviyorum çok önemli değil. Kendim için kilo veriyorum. O yüzden acelem yok relaxım😂
Çok zayıf olup hala kendini beğenmeyen arkadaslarim vardi. Kız kilo vermek için yeyip yeyip kendini kusturmuş. Halada begenmez kendini. Öyle biri olmadım hic
Onunla alakası yok ya evlenmek için kilo mu verilir. İnsan kendi için vermeli. Kız baya takıntılıydı. Milim milim hesap yapıyordu. Sürekli yulafla besleniyor falan. Öyle ömür mü geçer. Mutlu olayım sağlıklı kilo vereyim. Yoksa istemem böyle
Bu arada evet kilosundan dolayı evlenemeyen insanlar var ama bence yinede bi baskasi begensin diye değil saglik ve kendi mutlu olmak için vermeli kiloyu
Amaaan öyle ince hesap da çok takıntı gerçekten Hadi bizde salonda o hesap yapılıyor vücut geliştirme diye ama bana o bile saçma geliyor. Ben istediğimi yer içerim sporla da düzenli olarak fiziği korudum mu tamamdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet kilom ideal benim.
Spor yapıyor musun
2 kilo vermem lazım
Verdim say ünlülerin kilosundayım sjakkska
2 kilonun lafı mı olurmuş😀
Boyum iyi ama birkac santim daha uzun olmayı isterdim. Yinede seviyorum boyumu. Kilom biraz çok. Şimdiye kadar memnundum artık değilim vermeye karar verdim.
Kilo boy kaç diye sorma lütfen
Tamam sormadım peki ama merak ettim yani 😀 göbek mi çıktı abur cubur tüketiyor musun
Yok artık zayıf olmak istiyorum ama çok zayıf degil. Guzel bi bedenim olsun diye uğraşacağım. Çok zor olmasa gerek. Abur cuburdan ziyade porsiyonum. baya büyük oluyor. Kendime inanıyorum. Daha önce vermiştim. Yine veririm. İsteyince çabuk kilo verebiliyorum. Sağlık problemim yok. Sadece hırs ve azim gerek
Ufak bir diyet bile yapsan istediğin gibi olacak diye anladım.. sende o zaman azıcık dişini sık 😀
Aynen diyet yapinca bile hemen veriyorum ama biraz sekillenmek icin sporada başlayacağım 💪🏻💪🏻 güveniyorum kendime
E tabii spor kilo verirken çok önemli
Sarkmalara karşı hem önlem alır hemde istediğin fiziğe sahip olursun.. sporla aran nasıl yardım alıyor musun
Sporla aram hiç yok ama başlayacağım yinede o olmadan olmaz
Spor konusunda yardım istersen tavsiyede bulunabilirim. Güzel de bir diyet ama en önemlisi kararlı olmak birgün kendini sıkıp sonra yağlı yağlı yemeklere saldırıya kalkma😀
Yok ya diyetisyenim var çok tatlı biri. Zorlamiyor beni. Öylesi zarar zaten. Ne gibi tavsiyelerde bulunacaksın
Ben uzun yıllardır spor içindeyim istediğin egzersizler olursa bilinçli yönlendirme yapabilirim
Daha başlamadım olursa sorarım teşekkürler
Rica ederim umarım istediğin gibi olursun olmazsa da dert etme akışına bırak 😀
Umarım 🙏🏻 yok ya ben rahat bi insanım olmazsa benim tembelliğimden olmaz ki tembellik yapmayacağım bu kez. Öyle kafayı bozacak bi insan değilim. Biraz özgüvenimi etkiliyor ama kendimi seviyorum çok önemli değil. Kendim için kilo veriyorum. O yüzden acelem yok relaxım😂
Çok zayıf olup hala kendini beğenmeyen arkadaslarim vardi. Kız kilo vermek için yeyip yeyip kendini kusturmuş. Halada begenmez kendini. Öyle biri olmadım hic
Ne güzel işte😀 hep böyle düşünmeye devam.. evlilik var mı
Yok evlilik bakalım nasip
Yok artık ya daha nereye zayıf olacak çöp gibi mi olcak kürdan merakı nedir
Hayırlısı tabi
Valla bilmiyorum heralde takıntı oluyo bi süre sonra
Gereksiz takıntı ya ne var yani göbek olsa evde mi kalıyor
Onunla alakası yok ya evlenmek için kilo mu verilir. İnsan kendi için vermeli. Kız baya takıntılıydı. Milim milim hesap yapıyordu. Sürekli yulafla besleniyor falan. Öyle ömür mü geçer. Mutlu olayım sağlıklı kilo vereyim. Yoksa istemem böyle
Bu arada evet kilosundan dolayı evlenemeyen insanlar var ama bence yinede bi baskasi begensin diye değil saglik ve kendi mutlu olmak için vermeli kiloyu
Amaaan öyle ince hesap da çok takıntı gerçekten
Hadi bizde salonda o hesap yapılıyor vücut geliştirme diye ama bana o bile saçma geliyor. Ben istediğimi yer içerim sporla da düzenli olarak fiziği korudum mu tamamdır
Bencede
Neyse djdjsn dedikodu yaptık biraz djns ben kaçayım. Teşekkürler iyi geceler 😇
Kesinlikle kilo evlilik kriteri olamaz. İnsan aynada kendini özgüvenli hissetmesi önemli
Bencede öyle ama herkes öyle düşünmüyor
Kimin ne düşündüğü değil senin ne düşünüp hissettiğin önemli..
Nasıl istersen.. konuşalım dersen gizlisin yani ben bişey yapamıyorum 😀
Aynen öyle
Yok sağol baya konuştuk zaten teşekkürler sohbetin için 🙏🏻
Rica ederimm bende teşekkür ederim..
En tatlı geceler
Sanada...
Uyuyacak mısınn
Evet
Pekii
🖐🏻🖐🏻
Görüşmek isterim ama yine de görüşmek dileğiyle 😀
Sanki boyum bir kaç cm daha uzun olsa daha iyi olurmuş ama yine de memnunuz 🤷🏻♀️
Memnunsan ne güzel 😀 kaç olmasını istersin
1.75 falan olsaydı ya 🤷🏻♀️😁
Maşallah çok değil mi😀 e sen şimdi 173 müsün
Hayır değilim çaktırma 😆
Boyum iyi ama 7 8 kilo vermem grk
Birazcık spor az da diyet kurtarıyor mu
Evet ama istek yok yeterince😄
E niye öyle istek yok kendini şartlayamıyor musun
Yok olmuyo yeteeli istek yok
Değilim hayır. Fit biriyim ama memnun değilim daha
Neden memnun değilsin
190 85 kiloyum memnunum