Tabiki ruh sagligi bakin soyle izah ediyim ruh sagliginiz bozuksa beyin denilen bilgisayar organimiz kendinin zarar gorecegini anladigi an vucudunuzda baska yerlere hastalik atar ornek veriyorum en kotusunden en iyisine kanser en kotusu elde ayak altinda egzama en iyisi diyebiliriz
Ruh ve beden bir butundur. Bedeniniz hasta ise ruhunuz , ruhunuz hasta ise bedeniniz etkilenir. Ornegin cok uzgun isek bas, mide diger organlar etkilenir. En basitinden grip isek moralimiz bozuk keyifsiz oluruz.
İkisinin de birbirine bağlı olduğunu düşünüyorum. Ruh bedeni ayakta tutarken beden de ruhu ayakta tutuyor. Yinede ikisinden birini seçmem gerekirse ruh diyorum. Zira bir insan bedeni hasta olsa bile iyileşmesinde psikolojinin büyük bir katkısı var.
Aslında bakarsan ruh ama günümüz şartlarında ne yazık ki beden! Insanlar ruh hastalarını benimseyip kabullenirken beden sağlığı yerinde olmayan insanları ötekileştiriyorlar
Ruh sagligi beden sagligini onemli sekilde etkiler. Stresli oldugum zamanlarda midem yuzunden hastanelik oluyorum ama aslinda psikologa gitmem gerekiyo😂
Beden sağlığı olmadan ruh sağlığı olmaz.. Bedeni sağlıklı olmayan insan devamlı üzüntü ve endişe içindedir.. Eğer bedeni sağlıklı olup ruh sağlığı bozuk ise o zamanda bedenin kıymeti kalmaz..
Beden ve ruh ayrılnaz ikili biri digerini etkiler oyüzden her ikiside şoyle de bir ince ayrim var ruh bedeni besler o yuzden ruh sağlığı onceliliklidir
En İyi Cevaplar