Ben mental sağlığıma yeteri kadar özen gösterdiğimi düşünmüyorum. Peki siz mental sağlığınıza önem veriyor musunuz?

Ben mental sağlığıma yeteri kadar özen gösterdiğimi düşünmüyorum. Peki siz mental sağlığınıza önem veriyor musunuz?

İkisine de önem vermiyorum mental sağlığımı komple kaybetmek üzereyim 4 sene biçtim kendime eğer düzemezse bazı şeyler diye iki tane mermi aldım 9 mm şansıma onlarında barutu sıkıntılı çıkar patlamaz hüngür hüngür ağlarım ölemedim diye
Cevap
17Cevap
Önem versem de bu hayatta olmuyor
İkisinde sağlıksız ki mental olarak zaten bir sıkıntı var delilik değil başka bir şey tahta kurusu sardı tahtalarımı bedensel olarak alkol bitirdi karaciğeri
ikisine salmıştim geçen gün dedim ki yaaa kendine gel izin verme bakkk ne oluyor ondan beridir içim gülüyor daha tan anlamıyla yüzüme yansitamadim bu durumu ama yapacagim oda az kaldı;)
Veriyorum. Fiziken istersen dünyanın en güçlü insanı ol. Ama mental olarak güçlü değilsen koca bir hiç
Bu ara psikolojik olarak çok kötüyüm soldan şiddetli bir baş ağrısı giriyor napıcağımı şaşıyorum.
ben isteyince olmuyor o, mutlu olmak lazım sevilmek lazım.
İstesem de önem veremiyorum hayat çok zor tozpembe değil.
Türkiyede yaşayan bir vatandaşın mental sağlığı nası düzhün olabilir ki ztn
Göstermiyordum ama son bir kaç aydır dikkat ediyorum
Merhabalar
Fiziksel sağlığımdan daha çok mental sağlığıma önem veriyorum
Nekadar derdim varsa alayının
am7na k. Yum
asıl mental sağlığıma önem veririm
versem şu durumda olmazdım
Bu ara veremiyorum
Mental sağlığım zaten bitmiş bırak güzel olayım
Mental sağlık kalmadı ki önem verelim
Vermeye çalışıyorum.
Şu aralar ikisinide saldım
Mental sağlığıma ailem yüzünden önem veremedim. Artık fiziksel olarak da sağlıksızım
Elbette bu yüzden sürekli komedi dizileri izlerim
Ne fiziksel ne mental ikisinede önem vermiyorum ne kadar çabuk gidersem o kadar iyi
Maalesef🥳 vermiyorum🥹
Hayir mental sagliyim iyi degil
Maalesef olmuyor
tc şartlarında ne kadar önem verilirse
gayet tabii. Stres adamı yok eden
Veriyorum
Mental sağlık kaldı mı?
İkisine de gösteremiyorum
Veremiyorum
Saldim çayıra 😂
Evet tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?