Kesinlikle öyle çok haklısın ruhen çökmüş bir insan bedeninini önemsemez ruhun iyi olursa bütün bedenin iyi olur çünkü bütün hastalıkların düşmanı stres ve üzüntüdür 🙋 Gayet açıklayıcı ve net olmuş 👍 eline emeğine sağlık 🙏🙋👍
Bedenine iyi bakan ruhuna da iyi bakar. Beden dış katman olduğu için öncelik olmalı sonrası kendiliğinden gelir. Ve iki türlü de kendine dikkat etmeli insan biri kabuk olsa diğeri de yakıt.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben ikisine de yapıyorum tabi ki de.. ama ruh sağlığı daha önemli gibi.. çünkü insan akıl sağlığı olmadığı zaman bedenini de doğru şekilde kullanamıyor
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍ruh sağlığı iyi olmayan bir kişi beden sağlığına da önem vermez ve bütün hastalıkların başı stres ve üzüntüden gelir , sen ruhuna iyi bak ki bu bütün vücuduna yansısın oyuzden ruhuna iyi gelmeyen kişilerden ve konulardan uzak durmak kendin için atacağın ilk adım olmalıdır
Hayır Ertuğrul ruh sağlığına iyi bakmayan piskolojik çöküş yaşayan bir kişi beden sağlığını önemsemez ruhuna iyi bak ki bu bedeninede yansısın çünkü bütün hastalıklar stres ve üzüntüden kaynaklı olur
@Semih6934 Kesinlikle öyle çünkü ruh sağlığına önem vermeyen bir kişi beden sağlığınida önemsemez sen ruhuma iyi bakıcaksın ki bu bedenine yansisin çünkü bütün hastalıklar , dertler stresten ve üzüntüden gelir oyuzden bir kahkaha bir kilo pirzola ete bedeldir derler halk dilinde