3'ü bir arada gibi bir sürü ilave maddeler ve şeker katılarak sunulan hazır kahveler sağlığımız için son derece zararlı. Aşırı kahve tüketimi kalbin ritmini olumsuz yönde etkiliyor. Kahvenin içerdiği kafein fazla tüketildiğinde, kalpte ritim bozuklukları meydana gelebiliyor. Düzensiz kalp atışları kalp çarpıntısına ya da taşikardi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Doktorlar özellikle kalp hastalarının sınırlı miktarda kahve içmelerini tavsiye ediyor. Hazır kahvelerin uzun zamanlardan beri migreni tetikleyen uyarıcıların başında sayılıyor. Kahvenin bileşenlerinin beyinde bulunan kan hücrelerini tetikleyerek migrene neden olduğu, araştırmalarda görülüyor. www.memurlar.net/.../...-dikkat-buyuk-tehlike.html
Türk kahve makinamda doğal kahve içerim organik esmer şekerle birlikte fitness a gitmeden 15dk önce acayip enerji veriyor bir kere 3u bir arada ısmarladılar bana kusacaktım şeker karbon trans yağı ne ararsan var içenin beynini ameliyatla aldırdığı bir gerçek
Özellikle bitter çikolatayla içilen sade türk kahvesinin kalp krizi riskini önlediğini ve metabolizmayı hızlandırıp zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyorum.
Aç karnına kahve içmek iştahı kestiği için kilo verdirir ancak sağlıklı değil. Mide asititesini, kortizolu ve adrenalin seviyesini arttırır. En uygunu kahvaltıdan sonra tüketmek.☕️
Kahve açlık hissini bastırıyor o nedenle güne kahve ile başlarsanız bir süre kahvaltı yapma ihtiyaçı duymazsıız özellikle sigara icenler icin iyi olabiliyor
En İyi Cevaplar