Sevgiliniz yüz felci olsa, onunla görüşmeye devam eder misiniz yoksa; uzaklaşır hayatınızdan mı silersiniz?
Türkiye'nin 5. Yüz Nakli Hastası Recep Sert hastanede tanışıp aşık olduğu Esma ile evli ve ciftin bir bebekleri var. Recep Sert, 20 yaşındayken korkunç bir kaza geçirdi. Bu kazada yüzü paramparça olan Recep'in hayatı kararmıştı. Yaklaşık 44 ameliyat geçiren Recep'in şansı sonunda yaver gitmeye başladı. Yüz nakli olabileceğini öğrendi! Zorlu bir ameliyattı ama başarılı geçti. Polonyalı 42 yaşında bir adamın yüzü, Recep'in yüzüne nakledildi. O gün, Recep'in hayatının değiştiği gündü. Başına gelen korkunç kaza dolayısıyla tüm hayatının mahvolmasının ardından, ilk kez onu mutlu edecek bir şey olmuştu: Artık hayatına devam edebilmek istiyordu! Recep, geçirdiği acı dolu 7 seneyi ardında bırakmış ve hayatını birleştirmek istediği kadını da yüz naklinden sonra bulmuştu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tanışan çift, bir süre sonra daha sık görüşmeye başladı. Birbirlerine aşık oldular ve evlenmeye karar verdiler. Recep ile Esma'nın aşkı dillere destan bir düğün ile taçlandırıldı. Çiftin 8 aylık dünya tatlısı bir bebeği var. Sevgiliniz yüz felci olsa, onunla görüşmeye devam eder misiniz yoksa; uzaklaşır hayatınızdan mı silersiniz? #HerDurumdaAşk #NeOlursaOlsunYanındaOl #EsmaHanımaKucakDolusuSevgiler #IyiGündeKötüGündeBirVeBütünOlmalı #InsanınÖzüSözüGüzelOlsun #VitrineDeğilIklimeBakmalı
Sevgiliniz yüz felci olsa, onunla görüşmeye devam eder misiniz, yoksa uzaklaşır ve hayatınızdan mı silersiniz?
Çok zor bir durum. Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Ama eğer evlenmeyi düşünseydim. Sonradan felç olsaydı... yine de onu bırakmazdım. Ki; bana öyle bir şey olsa kimse dönüp bakmaz. İnsanlar ne kadar bırakmam derse desin. Bırakırlar. Ama ben kendimden eminim. Eğer birini canımdan çok seviyorsam böbreğimi satar yine onun için bir şeyler yapmaya çalışırım. Seven ne yapmaz?
Gerçek aşk, sevgi, saygı denilen şey bu. İstemsizce mutlu oldum çünkü olması gereken bu. Umarım herkes çıkar gözetmeden sevmenin ne demek olduğunu anlayabilir. (Ben gururla ilişkime devam ederdim)
Diyelim ki eli yüzü düzgün iken evlendiniz, ama sonradan yüzü yaralandı, felç oldu ya da başka bir şey. Kocanı ya da karını terk eder miydin? Ben etmezdim.
Allah bozmasın mutluluklarını. Allah korusun öyle bir şey olsun istemem kimse için ama, ben sevdim ve sevdiğim şey sadece yüzü değildi, asıl o zaman yanında olmam gerekirken gitmek çok büyük yanlış.
Herkes kabullenirim diyor ama ne yazık ki gerçekte çok nadir... Herkes kendine denk olanı seçmeli tamam ben seviyorum diye ilişkiye devam etsem o da kendini kötü hissetmez mi?
Umarım aynısını yaşarsın terk edilirisn erkekte bilemem desin kalbiin duygularn param parça olsun siz kızlar beş para etmezsiniz. Yüzün öyle hale gelsinki herkes tiksinsin senden
@Özel_Koç kiz bilemedim dedi hemen kotu konusma insan yasamadigi bisey hakkinda ne dusuncegini ne yapacagini bilemez ki zaten... simdi asla birakmam deyipte basina geldiginde kacmakta 1. olanlarda var...
@Özel_Koç hemcinsim diye savunmuyorum... sadece kiz o durumda napacagini bilmedigi icin tum durustluguyle demis... burda palavralari yazmaktansa, gercegi yazmis bu tepkini dogru bulmuyorum. internet basindasin sonucta: amaaannnnn ayrilirim diye dusunursun ama yazdigin su olur: hic birakmam asla terketmem o benim hayatimin anlami dis gorunuse onem vermiyorum karakteri iyi olsun diye yazar... ama 99% guzel bulmadigi birine selam bile vermiyor... maalesef bu boyle...
@Özel_Koç kiz surusu dis gorunusunuzden dolayi selam vermemezlik yapmaz... turk erkeklerin 90% haylaz, beyni uckurunda oldugu icin selam vermiyordur sen o kismo yanlis anladin bence... efendi ve durust biri ciksa karsilarina ona gore davranirlar haliyle... benim lafim erkek kismina gitmisti oysaki... dogal, durust temiz saf guvenilir kizin yuzune bile bakmazlar pek guzel bulmadiklari icin giderler makyaj budalasina taparlar... sonra makyajsiz gorunce de iiiiii senmiydin bu diyip ilk firsatta kacarlar... sonra kizlar yalanci bizi makyajla kandiriolar diyosunuz...
En İyi Cevaplar