Sağlık Malzeme düştü tırnağım morardi bu geçer mi? erdiozgorrr Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Demiri sertçe yere vuruyorum yanlışlıkla tırnağıma denk geldi ve gördüğünüz gibi... Bu morariklik gecer mi Malzeme düştü tırnağım morardi bu geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şekerlibela16 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl tırnağı kese kese düzelir o 0 4 Yorumla erdiozgorrr +1 yıl Ozan yukarı doğru çıkacak o morariklik dimi Yorumla şekerlibela16 +1 yıl Hayır tam tersi aşağı inecek kese kese bitecek Yorumla erdiozgorrr +1 yıl Ama yeni tırnak yukarı doğru çıkıyor? Yorumla şekerlibela16 +1 yıl sana öyle geliyodur oolmaz öyle şey Yorumla
Evremmmmhdg Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ovvv kötü olmuş geçer ama.. 0 2 Yorumla erdiozgorrr +1 yıl Yeni tırnak geriden geldikçe geçer diye düşünüyorum bende Yorumla Evremmmmhdg +1 yıl Ayn geçer Yorumla
kablelvukuu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl geçmiş olsun bakarken canım acıdı ya 0 2 Yorumla erdiozgorrr +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla kablelvukuu +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
tırnağı kese kese düzelir o
Ozan yukarı doğru çıkacak o morariklik dimi
Hayır tam tersi aşağı inecek kese kese bitecek
Ama yeni tırnak yukarı doğru çıkıyor?
sana öyle geliyodur oolmaz öyle şey
Ovvv kötü olmuş geçer ama..
Yeni tırnak geriden geldikçe geçer diye düşünüyorum bende
Ayn geçer
geçmiş olsun bakarken canım acıdı ya