Paxera 20 mg Antidepresan?

Selamın aleyküm arkadaşlar paxera 20 mg kullanan var mı aranızda ben panik atak için kullanmıştım. Dr bana ilk üç gün yarım al dedi daha sonra tam al dedi neyse ilk üç gün yuttum dördüncü gün ise tam aldım akşam işten geldim başımda acayip bir dönme ve sarsılma oldu ardindan kalbim küt küt çarpmaya başladı adeta ölüm korkusu bastı direk acile koştum böyle böyle dedim EKG kan testi idrar testi tansiyon vesaire şeyler yaptılar hepsi normal çıktı Dr kullandığın ilaç yapmış olabilir dedi hala sersemlik ve baş dönmesi devam etti iki gün tekrar psikiyatri ye gittim söyledim muhtemelen bizim ilaç yapmıştır dedi zaten kardiyoloji ye de gidecektim kardiyoloji de bişey yok derse dedi %99 paxera yapmıştır dedi gittim kardiyoloji ye kalp de en ufak dahi problem çıkmadı birşey yok dedi Dr. o zaman paxera yaptı kullananiz var mı a içinizden sersemlik baş dönmesi gibi şeyler yapıyor misal sabah kalktığımda oluyor bide akşam a doğru oluyor ilaçları sadece 4 gün kullandım bidaha kullanmadım Dr değişti zaten 1 hafta içinde vücuttan atar dedi ilaç görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler
Paxera 20 mg Antidepresan?