Arkadaşlar Citoles 5 mg kullanan var mı aranızda?
Normalde uykuyu seven bir insan olarak bunu kullandığımdan beri gece yer yer ani bir şekilde uykumdan kalkıyorum gündüzde aşırı halsizlik ve uyku haliyle dolanıyorum. ilacı bir haftadır kullanıyorum antidepresan ilk başlarda böyle yapıyor diyorlar ama bilmiyorum. hep bu şekilde mi olacam yoksa geçecek mi? rahat uyuyamıyorum beni en çok korkutan şey bu hep uyanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben varım bana sor.
Uykuda ani kalkma ayak seyirmesi vb. yan etkileri var alışırsın. Gülü seven dikenine katlanır hesabı alışmak zorundasın. En ilk kullandığında ertesi sabah kalktığında şiddetli baş dönmesi olmuş muydu?
Hayır başım hiç dönmedi. Peki dediğim etkiler geçecek mi
Ben 1.5 senedir kesintisiz kullanıyorum. Rexapin çok iyiydi işte ama beni ölü gibi uyutuyordu ve pahalı geliyor diye bırakmak zorunda kaldım. Uykuda ani kaldırma kullandığın sürece yan etki olarak devam edecektir. Ben 5 sene önce ilk kez citoles kullanıp bıraktım düzelmiştim. Ama sonra tekrar başlamak zorunda kaldım orası ayrı.
Ama kafana bir şey takarsan çok olur bu ani uyanma olayı. Bir yerden sonra alıştım ben.
Eee nasıl kullanacam bu şekilde uyutmuyor
Yani umarım bende alışırım. bide hep uyuşuğum bu şekil nasıl devam edecem bilmiyorum
Rexapin verdiler mi yanına?
Gün içinde baş dönmesi uykusuzluktan dolayı olur bende. Onun haricinde bir sıkıntısı yok.
Uyuşukluk dediğin el ayak gibi uzuvların uyuşuk olması mı?
Rexapin yok
Rexapin citoles'i tamamlayan bir ilaç diyebiliriz. Uyku ve sakinleştirici rol oynar. 2.5 mg bile gayet etkilidir.
Abdi İbrahim'in ürettiği ilaçlardır.
Yalnız bu ilaçları bıraktığında bir süre baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı ishal hayattan keyif alamama gibi yan etkiler olacaktır. Rexapin'i en son bıraktığımda sanki dostumu bırakmışım gibi hissediyordum. 8 gün içinde düzeldim. Citoles'i bırakınca da 1-2 ay gibi bir süre ağrı sızı olur yavaş yavaş geçer.
Bir de bu ilaçlar iştah açıcı ve kilo aldırıcı etkisi de var.
Ben bir alışayım da bırakmasını sonra düşünürüz
İhtiyacın varsa doktor tavsiyesi en az 6 ay kendine gelmen için kullanman gerekli.
Sen bildiğim şeyleri anlatıyorsun şu an bana
Bilirsin bilmezsin ben yardımcı oluyorum sadece. Aklıma gelen ne varsa.
Ayak seğirmesi oluyor mu sende mesela?
İnsanlar ne olmuşlar böyle 🙄 Bir teşekkürü bile çok görür olmuşlar. İyilik de yaramıyor arkadaş 🙄
Teşekkürler kusura bakma
Ben teşekkür ederim iyi günler.