Sabah 20 mg Akşam 20 mg mi alsam? Yoksa ilk seferde sabah 40 mg olarak mı alsam?
DOKTOR KONTROLUNDE KULLANMIYORUM.
DOKTOR KONTROLUNDE KULLANMIYORUM.
Antidepresan... Şimdilik kurtarır. Ancak vücudun savunma mekanizması zayıflar. Sinir sistemi çöker. Hayatın boyunca ilaçlara mahkum kalırsın. Stres bitti deyip ilaçları bırakırsın. Sonra bir bakarsın en ufak şeye sinirleniyorsun. Ve ne yaparsan yap üstesinden gelemiyorsun. Şu an acıyla yoğrulup sağlamlaşması gereken vücuduna Antidepresan verdiğinde savaşı kaybetmiş oluyorsun. Pes etmiş oluyorsun. Ve Sinir sistemi bunun acısını 3 5 yılda fazlasıyla çıkarır. Kendine gelemeyen sinir sistemin allak bullak oluyor. Bir süre sonra ilaçlar da işe yaramıyor. Ve son çare uyuşturucu. O da tüm vücudu kitliyor. Dopamin seviyesi %2000lere vuruyor tüm hücrelerin zevkten uçuyor. Yıllar içinde etkisi azalıyor vücut mal oluyor beyin çalışmıyor ve o uyuşturucuya bir daha asla ulaşılamıyor. Konuyu uzattım ama önemli.
en etkili ilaç kişinin kendi motivasyonudur, antidepresan yerine alkol iç daha iyi
Aslında bir psikiyatriste görünmen senin için daha iyi olur. Dozunu kafana göre arttırma çünkü fazla hormon salgılanması zarar verebilir. Şimdilik böyle devam et ama en yakın zamanda bir doktora danış derim kardeşim. Allah şifa versin.
ölmek istiyosan git arabanın önüne atla, uçurumdan atla, hatta en can yakmayanı kafana silah sık ak
Cevap
14Cevap
Antidepresanlar Dünya'nın en tehlikeli haplarıdır. Yanlış yapıyorsun doktor kontrolünde kullanmayarak. Beyin kanaması, kısmı felçlik, kör olma gibi ağır sonuçları var.
canın sıkıldığında at ağzına 1 adet. kafana göre tüket işte...
hiç kullanma görürsün gününü kullanmaya devam ettikçe
bence doktor kontrolünde kullanın kendi başınıza kullanmayın
Alkolle al en etkili...
kullanma amacınız nedir?
abartma kontrolden çıkarsın
ne için anti depresan? çeşitleri var
Kendi isteğinize göre ilaç kullanmayın, tehlikeli
Şeker Mi Bu Biraz Mantıklı Olun Lütfen.
Vodka iç birşeyin kalmaz.
Ne kullanıyorsun?
cipralex
İsmi nedir
cipralex
Doktor tavsiye etmeden nasıl aldın peki onları
Ben psikiyatrist tim ne kullanıyorsun?
Cipralex çok etkili bir ilaç degil ama günde 20mg dan Fazla kullanırsan faydası kadar zararıda olmaya başlar zaten ayakta uyumaya başlarsın sana 20mg paxil öneririm Cipralex yeterli degil diyosan paxil beynin kaygı noktasını uyuşturur hiç bişeyi takmayan bir insan haline gelirsin derdin neyse unutmaya yardım eder ama bağımlılık yaptıklarını unutma bu ilaçların bırakırken yarım iç 15 gün sonra bırak birden kesme
paxil iştah açıyor
Hepsi açıyor
Ne kullanıyorsun
Cipralex
Ben de kullanıyorum antidepresan, uzun süre kullandım da. Cipralex keyfince kullanabiliceğin bir ilaç değil, bağımlılık yapabilir.
Üzgün olduğun anlarda mutlu olursun evet, ama mutlu olduğun anlarda daha da mutlu olursun.
Hele ki manik depresifsen, eğilimliysen ve depresyondaysan.
Pasiflorayla karıştırma Cipralexi.
Sen hangisini kullanıyorsun sikayetin ne?
Prozac kullandim, Xanax kullandim, Cipralex kullandım. Her türlü yan etkisi de oldu.
En guclusnu kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar