Dipnot : tahlil veya sorarak demeyin lütfen.
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Extazy attıysa göz bebeklerini göremezsin ufacık olurlar ayrıca vücud kasılır çeneler falan.. Ot içtiyse gözler kan çanağı olur visin diye birşey var onu sıkarsa porselen gibi bembeyaz olur ama hareketlerin yavaşlığından aşırı dalgınlıktan anlarsın. Eroin ve kokain içtiyse zikzen anlamazsın. Golden shot yaptıysa zaten baygın bulursun.
Golden shot ne oluyor altın vuruş falan mı? Ot içiminde sadece gözler kan çanağı mı oluyor
İngilizcen varmış dimik 😂 Damardan şırıngayla almak demek. Ot içen birinin gözleri kızarır ama eczaneden visin diye bir göz damlası var ondan kullanırsa gözleri porselen gibi bembeyaz olur yani kızarıklık gider. Ot içen birinin uzun uzun bakışlarından kekelemesinden ya da uykuluymuş gibi konuşmasından anlayabilirsin. Birazda mutlu olurlar içeriğinde ki thc maddesi yüzünden 😂 Ama ot iyidir kraldır sigradan daha iyidir
Övmeye gerek yok bence o meretleri =/ Teşekkür ederim açıklama için :)
:) :)
Aynen öyle. İyi geceler :)
Değişir. Esrar kullanıyorsa, gözleri kızarır, konuşmalarını yuvarlar. Bonzai falansa ayakta duramaz zaten, anlarsın. Kokain çektiyse, yerinde duramaz, uyuyamaz. Şeker attıysa, dişlerini sıkar, terler, bakışları kayık olur. Diğerlerini kullanmadım, yorum yok :D
Ot ne oluyor bilmiyorum. Onu nasil anlıyoruz peki 😕
Aaa yok onun seninkiler gibi değil. Öküz gibi gözleri ve sağlıklı göz altları var
Ayy özür dilerim yaaa :D Sadece rahatladım işte ne bileyim
gözlerinden kesinlikle, göz bebeklerinden, dengesiz davranislarindan ve yeme aliskanliklarindan
Gozlerinden nasil anlayabilirim? Eger yeni yeni baslamissa mesela.
kizarmis olabilir iste kullandigi seye göre degisiyor
ama mesela cok dalar yani bakislari birden baska bir dusunceye dalar tam konusurken
göz bebekleri buyur
Tamam kuzum tesekkur ederim
rica ederim beybi
Gozler uyusturucunun aynasidir bir de salak sacma hareketleri varsa degme keyfime asd
Gözleri normal gibi :D O zaman değmeyin benim keyfime asd
Aynen asd
Cevap
13Cevap
o tip adamların tipinden bile belli oluyor ne olduğu
Ya yeni icmeye başlamış birinin tipinden hemen anlaşılır mı ki 😕
hee desene öyleee göz altlarında ciddi morluklar olurmuş bende birinden duyduydum
kullandığı türe göre belirtisi değişir. Bazilari kisa süreli sarhoşluk yapar, bazisi vücudun yorulmasini engeller iki gun uyumaz sonra araliksiz 2 gün uyur. Genelde aşırı zayiflatir, istah keser, kullanamadiginda agresiflesir. Aşırı bağımlı ise titreme yapar kullanmayinca. bir ergense kendine özgüven cok fazladir. evde değişik cam tupler olur. sigara kutularini biriktirir, aliminyum folyolarini kullanir. simdilik tespit edebildiklerim bunlar.
Dalginlik, ani moral düşüşleri, şeker isteği, hizli hareket etme, konuşma becerisinde düşüklük, gözlerden diye tahmin ediyorum canım.
Çok teşekkürler kuzu
Ağız yoluyla alıyorsa ön dişleri kararır göz altları morarır hep dalgın olur agresif olur falan hal ve hareketlerinden anlarsın
Kullandığı maddeye göre değişir mi peki
Kollarını görmüşsem anlayabilirim. Gözlerinden de anlayabilirim. şaftı kaymış gibi bakarlar ama kesin emin olamam kürk mantolu Hayri hanım.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Gözlerinden anlarsın kızarık olur genelde ve göz bebekleri kocaman olur. Bayık Bayık bakarlar zaten normale göre
Teşekkür ederim 🙏
Şekerde dişlerini gıcırdatır esrarda gözleri kızarır exde hareketli olur yerinde duramaz ampülde kafası küçülür zayıflar
Ot hangisi oluyor peki
O kadarını bilmiyorum açıkçası. Sadece gözlerde kızarıklık mı oluyor peki
Gözaltları genelde koyu olur göz bebekleri büyük 😊
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim güzellik 🤗
önüne çıkar at kemik görmüş köpek gibi atlıyosa içmiştir
Daha iyi bir taktik verseydin iyiydi 😕
içtikten hemen sonra anlayabilirsin onun harici tahlil veya bu
Kirmizi gozler - esrar
Dev gozbebekleri - cocaine, mdma,
Kucuk gozbebekleri - eroin, opioid
Garanti degil hic biri tabi
Anladim. Tesekkur ederim
Yere uyuşturucu düşür cebinden. Ay uyuşturucum düştü deyip paniklemiş gibi yap. Sonra aramızda kalsın falan deyip ister misin sen de de. Maksat cömertlik olsun ashksgsfs
çocukluk arkadaşım içiyordu gözler mor yüzü beyaz ve sürekli uyuyordu annesi anneme demişti ondan biliyom :D :D
Şükürler olsun çevremde kullanan hiç kimse yok , haliyle kullanan kişi nasıl olur bilmiyorum kuzum
Ben anlamam anlamadım zaten kullanıyormuş kendisi itiraf ettikten sonra öğrenmiş oldum...😃
göz mercekleri büyür beyazı kanlanır altı morarır bunu akar herseye güler dengesiz davranır
Kendisine sorman daha iyi kullanan kişiler yalan söylemez öyle filmlerdeki gibi değil o işer kuytu köşe başı saklanmalar falan yok 🤔
Göz bebekleri daima büyük oluyormuş sanırım.
Öyle bir şey okumuştum.
Kollarından ve sürekli titriyorsa. Bir de gözaltları morarmışsa
Eğer coktandır kullanıyorsa hiç bir şekilde anlayamazsın :
Gözbebeklerine bakicaksin
Tiplerinden anlaşılıyor zaten 😕😀
uyuşturucu mu iciyosun derim
Gözlerinden , haraketlerinden
Gozler.
Üfle bakıyımmm
Gözleri bir degisik bakar psikopat gibi
Hiç bilmiyorum 😕
Anlamam