Bir erkeğin uyuşturucu madde kullandığını nerden anlayabiliriz?

Normal benim gibi hiçbir belirti yok
Vücutta alakasız çıkan kıllar var gereksizce bir yerde kıl çıkar ya omuzlarında ne alaka bilmiyorum ama söylemek istedim
Gün içinde görüntülü de konuşuyoruz herşey normal
Bunu 8 yıl kullanmış kullanmıyorum ben onu vücudumdan attım kafamda bitirdim bı baslanirsa kurtuluşu yok geri bırakamam çok kötü bir illet herşeyimi seni kaybederim hayatım biter diyor ama ben mi malım anlayamadım inanamıyorum ör türlü.
Bir kere şunu anlayamıyorum kilosu normal zayıflama durumu yok kilo alıyor bazen sonra tempolu çalıştığı için verebiliyor da ama gözüme öyle abartı gelen bir kilo kaybı felan yok.
Gözünün içinde göz bebeğinin yanında sarı kalın tabakalar var iki tane nedenini bilmiyorum yorgunluğa yormak istiyorum
Gözlerinin etrafı kahverengi ama yorgun bir ifadesi var her zaman nazende gözleri normalde kısık bazen kocaman olabiliyor çok kocaman değilde normalde kısık gözlü. morluk falan yok
Bazı maddelerin kafası falan varmış ya 2 ile 4 saat felan öyle şeylerde sezmiyorum yani içen insan nasıl anlaşılıyor neye göre anlaşılıyor bilmiyorum içti diyelim en fazla ot esrar felan içer diye düşünüyorum bı kafa yaşama durumu yok bunun benim algilayamadigim içince illa bir belirti gösteriyor mu bu zıkkım. bi kapak içtim az etki 2 kapak içtim çok etki felan böyle ayarlamalari felan var mı yoksa içen direk o yollara yatanlar gibi mi oluyor ben orayı ayırt edemiyorum. bunun azı çogu var mı yani.
Bazen dilinde surcmeler oluyor duruyor kelimeyi unutur gibi düşünün. sonra kafam karışıyor acaba diyorum sonra. bunun böyle arada sırada kullanma olayı var mı keyfi olarak diyorum.
ya da ben paronayım bilmiyorum
Yatağa yattiginda istemsizce kimildamadan işeme neyden kaynaklanır alkol ictiginde oluyordu durduğu uyuduğu yerde isiyordu kimildamadan haraket etmeden alkolü bırakalı yıllar oldu da bıraktığı gözüken birşey alkol. ama uyuşturucu anlaşılmıyor. bor kaç kere çok kızdım ona benim böyle şeyleri sevmediğimi biliyor kafanı yeme artık istersen teste bile gelirim senle diyor
Bir erkeğin uyuşturucu madde kullandığını nerden anlayabiliriz?