Bende ameliyat olmustum iç dış toplam 80 e yakın dikiş varmıs üç katlı atılmış demişlerdi benim hergün banyo yapmamı istemişlerdi beş tanesi patlamıştı ona rağmen banyo zorunluydu sonra pomatla kapatıyorduk
şu an bu yaranın iyi olduğuna emin misin? Kaç günde bir pansumana gidiyorsun. Gün içinde bir yerde pansuman olmanı ısrarla tavsiye ederim ve hiç bir şey yapmana gerek yok. Geçmiş olsun..
@GuiltyLive Aslında o değil, ameliyatlardan sonra yaranın üzerine sürülen bir sıvı var aynı tendirdiyot renginde ama o değil, yarayı temizliyor steril yapıyor
bende kaza ettim hiç hastaneye ğitmedim hiç hemde hiç dedielr dikiş bilmem ne banyoya ğirdim sıcak su sabunla yıkadım kokulu falan sabun değil arap sabunu ile yıkadım gecti iyi oldu.. ve sonra beyaz tertemiz bez ile sardım.. şimdi rahatım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şöyle yara kabuk kan dikis görmek cok hoşuma gidiyor cok degisik issediyorum kendimi bayılıyorum hele boyle ayrılır hafif hafif açır birde kabuğu yolarken cektigin o acı bayiliyorum yaaa mükemmel bir duygu kolunkirildi icten derin bir aci kipirdadikca yerimde duramiyorum ama hep acisin istiyordum ulan valla cok guzel duruyor yaa nasıl dikmis orasını oyle
Tskr edrm kendm pansuman yapyrm evde kavurmuyor artk zaten antibiyotik yazdilar onuda kullanyrm geçti iste Allahma çok şükür iz içinde cildiyeye gidicm yorumunu begendm çok tskr edrm
Önemli değil. Ya su sıralar trafikte çok kişinin cani yanıyor. Cok dikkatli olmak lazım. Moralini yüksek tut daha kötüsü de olabilirdi. Bu sadece ufak bir çizik.😊
Ilık su değil oksijenli su ve batikon mikrop kaparsa fena oluyo bende motorcuyum alışığız böyle şeylere geçmiş olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle yapınca sıradışı falan mı hissediyorsunuz mk, nasıl bir rahatsızlıktır? 😄 Biri götünün yarasını atar, biri başka yerinin yarasını, geçmiş olsun fiziken ve ruhen 😄
En İyi Cevaplar