• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Nexium kullanan var mı?

Saturnsring
Saturnsring Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Günde kaç doz aldınız ve belirtiler geçtiğinde bıraktınız mı yoksa belli bir süre kullanmaya devam mı ettiniz?
Nexium kullanan var mı?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• MelisGülce
    MelisGülce Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Doktorum kullanmamı söylediği süre boyunca kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam günde 1 kere içiyordum.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Felicio
    Felicio Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Mide ilacıydı galiba, bende kullanmıştım. sabah ve akşam saatlerinde.

1
    90 Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Prospektüsünde günde bir doz yazıyor. Günde iki defa ağır gelmedi mi?

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Ben doktor tavsiyesiyle kullandım o şekil, Aradan 8 saatlik bir sürecin geçmesi gerekiyor.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Anladım. Teşekkür ederim

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Rica ederim, geçmiş olsun.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Teşekkürler, size de 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Ufak bir tavsiye, demli çay, kahve, Bira ve asitli içecekler yok :) Arada içtiğiniz çaya biraz karbonat atıp için iyi gelecektir.!!

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Kahveyi çok severim zor olacak bırakmak 😀 Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Deneyeceğim

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Mide için çok kötü ya bırakılmayacak birşey değil zaten matmazel! Mide çok hassas bir konu, Türk kahvesinide içmemeniz gerek.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Öyle tabii. Mide rahatsızlığı zor. Dikkat etmek lazım

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İnsanın hayatını kısıtlıyor :) istediğiniz bir çok şeyi yiyemiyorsunuz, sonra boğazda yanma ve kabus gibi ağrılar öff hatırlamak istemiyorum.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Sağlığın değerini kaybedince anlıyor insan 😕

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Maalesef öyle ya, bende çok erken yaşadım bu sorunu. Birazda stres sebep oluyor muş.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Stres çıkmıyor ki hayatın içinde hep. Daha büyük sorunlar oluşmasında sağlığımızda buna da şükür

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Evet haklısınız, stres hayatımızın bir parçası haline geldi. hele bu ortamda hiç stres eksik olmuyor.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Maalesef öyle

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Tabi bulunduğumuz ortamda etkili oluyor. İnsan psikolojisinden anlamayan çevre ve insanlar çok çok maalesef.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Kesinlikle. Sonra her hastalıkta stresten olmuştur diye geçiştiriyorlar. Halbuki kendileri yaratıyorlar o stres etmenlerini

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İnanırmısınız, ben Türkiye’de iken insanlığımdan utandığım anlar oluyordu. Bir kadının dondurma yemesine laf edip sakız çiğnediği için afedersiniz edepsizlikle suçlandığına tanık oluyordum! Ziyniyete bakarmışsınız?

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Sırf kadın olduğu için yapmaları utanç verici. Keşke toplum olarak kıyafetimize, evimize önem verdiğimiz kadar düşüncelerimize önem verebilsek belki daha farklı bir toplum olabilirdik

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Beyin yoksunluğu ya, kadına karşı saygı derken evlerine eş diye alıp hayatı zindan etmek zannediyorlar. Çarşafa bürüyüp namuslu geçinmek zannediyorlar sokaktaki kadın değil ama.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Keşke bunları anlayabilseler. Ne yaptıklarının farkında değiller. Zihniyetin değişmesi çok zor

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Düşünsene çocuklarını kızlarını yurt dışında okutanların, Okul ahlak bozuyor kız okula gidermi demeleri varya iğrenç, Birde bu insanlar sözde yazar ilahiyatçı falan.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Nasıl böyle olabiliyor insanlar aklım almıyor. Kendilerine gelince farklı konuşuyorlar. Her konuda bilgileri var. Ülkenin yazarları ilahiyatçıları da bunu yaparsa artık

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Biat edecek insanlar yetiştirmek istedikleri için , din ve iman gibi ülvi kavramları kullanıyorlar işte. Nasılsa insanların en büyük zaafı bunlar.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Öyle. Nasıl olsa onların devirleri de geçecek. Umarım çok geç olmadan herkes neyin ne olduğunu görebilir

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Mesela 4 tane kadın alabiliyor hatta bir tanede köle cariye, bunda sıkıntı yok! Ama sokakta el ele tutuşan iki çift gördülermi başlıyorlar yaygaraya! Hiç geçecek gibi değil ama umarım geçer :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Haklısınız. Bilmediğimiz görmediğimiz daha neler var kim bilir. Kimler geçti gitti. Bu günlerde değişecek

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İnşallah geçer, Ama bu heriflerin bizim kuşağa denk gelmeleri bizim için çok büyük şansızlık. güzel olan ne varsa çaldılar bizden :(

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

13 milyar yıllık bir evrende böyle iktidara denk geldiğimiz için ben baştan kabullendim şanssız olduğumu 😄

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Valla öyle ya😃 Ne yapmaya kalsan karşında bunlar var, ülkemi terk ettim ya daha ne olsun.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Şanslıymışsınız en azından yurt dışındasınız ama insan özlüyordur tabii

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Öyle tabi valla, Ama işte Mecbur kalıyor insan, çok uzağa gitmedim, arada izmire geliyorum tabi , Ev ve memleket gibisi yok :)

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Turgut uyarın tutkulu şiirleri, Nazımın inancı gibidir İzmir.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Tabiki de insanın ayrılası gelmiyor. İzmir güzel bir şehir 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Uygar bir memleket orası, Cafede oturan sevgililerin sokakta yaşayan amcayı alıp masasına oturttuğu, Değer verdiği, yemek parası isteyeni alıp evine götürdüğü yerdir İzmir. 😊 insanlık ne güzel.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Keşke memleketin her yeri İzmir gibi olsa o zaman daha yaşanılası bir yer olurdu 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İzmir çok iyi o konuda gerçekten! Kimsenin kimseyi sorgulamadığı yer, Benim hem Rum Hem yahudi arkadaşlarım vardı okulda hala görüşürüm onlarla. İnsanların rakısını huzurla içip, Çayını zevkle yudumladığı bir Türkiye ne güzel olurdu 😊

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Kesinlikle. Öyle bir memlekete ihtiyacımız var

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Benim babam askerdi mesela, biz her izmire geldiğimizde al işte insanlığın vatanına geldik derdi hep, Sonra kordonda kumru yiyen çifte kumrular, gün batına doğru şarabını yudumlayan insanlar, çok farklı Atina’da öyle mesela!

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Doğru söylermiş babanız 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Teşekkür ederim, rahatsız etmiyorum umarım sizi, çağdaş uygar biriyle karşılaşınca çenem düşüyor. lütfen bağışlayın :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Yok hayır olur mu öyle şey ben keyif aldım sizinle konuşmaktan. Keşke gereken çağdaşlığa ulaşabilsem. Ben teşekkür ederim size 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Estağfirullah valla gayet güzel fikirleriniz var, Çok sevindim sizinle sohbet etmekten. Hem yeterince çağdaş olmasaydınız ben ülkenin genel profilini eleştirirken kes lan derdiniz ve atardınız.😊

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ☺️ Umarım çizgimizi bozmadan yaşayabiliriz

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Çok takdir ettim, olgunluğuzu. İnşallah her şey gönlünüzce olur matmazel. nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama umarım iyi bir çevren olur bu konuda.! Hem fikirler bu yaşlarda insanda olgunlaşmaya başlar artık.!

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Değişeceğinizi zannetmiyorum, Olgun insanlar fikirleri olgun olur :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Çok teşekkür ediyorum. Umarım sizin içinde her şey güzel olur. Dilerim ki sizin gibi bizlere örnek olacak insan sayısı artar. Bende Ege bölgesinde yaşıyorum. Muğla'da

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Bende çok teşekkür Satürn yüzüğü. Biliyormusunuz sabahtan beri düşündüğüm şey şu ya aydın, ya Muğla ya da Denizli diye düşündün😊sizin için. Muğla İzmir kadar açık görüşlüdür ya çok yer ya. hele ortacaya bayılırım doğası Harika 😀

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Tahmininiz doğru çıkmış 😀 Evet merkezi haricinde her yerin doğası güzel. Maalesef merkezde yaşıyorum 😄

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Muğla merkezde güzel ya, gerçi insan sıkılır bazen sürekli kaldığı bir yerde, Bende dikilide bir kış kalmıştım annemle çok sıkıcı gelmişti 😊. Ama şirin yer Muğla. bodrum marmariside ben sevmiyorum :) çok dışarıdan göç almış ve iyi insan yok. Ula bile çok güzel.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Yapacak çok bir şey yok burada o yüzden sıkılıyor insan. Bodrum, Marmaris gibi yerlerde tatil için güzel yani doğası denizi farklı. Okuduğum Lise Ula'daydı yeşillik açısından güzel bir yer 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Çok şanslıymışsınız ya orada lise okumak inanın çok farklı olsa gerek ya , Şimdi kıskandım :) tabi haklısınız tatil yerleri güzel oluyor ablamda fethiyede oturuyor, eniştem oralı, ama Alaçatı Ayvalık dikili daha iyi geliyor bana. Irkçı değilim asla ama o güneydoğudan gelenlere birde şimdi Suriyelileri ekle hiç düşünmek bile istemiyorum matmazel :)

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Marmaris Bodrum mülteci kampı gibidir şimdi.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Evet küçük bir şehirde yaşadığım için şanslı hissediyorum 🙂. Haklısınız. Bodrum'a gitmeyeli çok oldu. İnsan tatil yapacağı yerin güvenliğini ve ortamınıda düşünmeli tabii.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Normalde çok seviyorum , Bodrum’da Marmaris’te ama işte rahat dolaşamıyorsunuz, Her köşe başında bir sürü başıboş. Fethiye biraz milliyetçi o konuda biraz daha iyi, Ama çok şanslısınız güzel yerde yaşamak ta bir güzellik.. :) Üniversite okuyorsunuz galiba matmazel?

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Öyle umarım değişir. Aslında 18 yaşındayım bu sene başlayacağım. Şimdiden stres olmaya başladım 😅

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Hayırlı olsun , stres oluyor ister istemez! Ama zamanla alışıyor insan nerde okuyacaksınız matmazel? umarım uzak yere gitmezsiniz :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Aslında İzmir'de okumak istiyordum. Eğer gitseydim ailemde benimle gelecekti ve Muğla'yla bağım kopacaktı. Hem onlar için hem benim için daha iyi olur diye Muğla'da kaldım. Her ne kadar sıkılsam da bırakıp gidemedim

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

:) şahane bu güzel olmuş ya, İzmir, aydın Muğla çok fark etmiyor bizim egemiz hep güzel! Muğla Sıtkı koçman üniversitesiydi yanılmıyorsam. Hem Ailenizde haklı olarak sizi tek başınıza göndermek istemiştir, İçlerine sinmemiştir. şimdi yanlarında olman içlerini rahatlatır hem.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Bizimkiler bile hala bir sürü nasihat ile çocuk müamelesi gösteriyorlar bana :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Evet onlar içinde iyi oldu. Yüksek lisans için İzmir'e gitmek istiyorum. Orada yaşayamazsam gözüm açık giderim 😀 Evlat sonuçta her yaşta küçük çocuğuz onların gözünde

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Tabiki kariyerin çok önemli, ve lütfen pes etme! izmirde yaşarsınız matmazel 😊bu arada bölüm neydi?

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Umarım 🙂 Bilgisayar mühendisliği

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İnşallah umut ettiğin olur, mühendislik yakışır size Zeki insanların mesleğidir zaten! Burcunu neydi? Kusura bakmayın soruyorum ama böyle

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Teşekkürler. Umarım ileride ülkeye faydamız dokunur. Yok benim için sorun değil. Boğa burcuyum. Sizin burcunuz ne?

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

İnanılmaz , Boğa burcu insanları çok iyidir. ben Koç burcuyum yükselenim boğa :)

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Estağfirullah ben teşekkür ederim sitede böyle güzel insanlar bulmak hazine bulmak gibi, Kadını erkeği sapık dolu site.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Bazen sorulara göz atıyorum, öyle sorular soruluyorki, Atatürk Türk insanı Zekidir derken ironi yapmış diyorum :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Koç burcu arkadaşım var oradan biliyorum yetenekli ve yaratıcı oluyorlar. Asıl ben teşekkür ederim. Sizinle sohbet ettiğim için mutlu oldum. Aynen öyle. Keşke sitede öyle insanlar olmasa. Atatürk şu an böyle olduğumuzu görebilseydi o sözü söylemezdi diyesim geliyor

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Maalesef öyle, askerde bile 500 kişinin içinde gençliğe hitabeyi bilen var mı diye soruldu, bekledim bekledim kimsenin sesi çıkmadı. En bağırdım tekmil vererek ve çıkıp okudum. İnsan biraz ölçülü olur o sorular ne öyle 😃

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Atatürk olsaydı galiba bunlarıda denize dökerdi!

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Keşke aklımız başka türlü başımıza gelmeyecek gibi

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Türkiye ikiye ayrılır sevgili matmazel,1 Beyni olan ve beyniyle hareket eden Atatürkçüler!2 Bir torba kömür 4 torba makarnayı nimet sayan, Çorum’da at arabasına binip İstanbul’da köprüye sevinen beyni olmayanlar. Onların aklı gelmez başlarına :)

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Bu arada ben sercan.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Onların değil de gençliğin gelse en azından benim de içinde bulunduğum gelecek nesiller kurtulsa diye umut ediyorum. O insanlardan umudu keseli çok oldu..

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Memnun oldum. Ben de Ceren

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Tanıştığıma çok memnun oldum Ceren. İsmin çok güzelmiş 😊

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Benimki keşke celal olsaymış. Celal ile Ceren olurdu :)

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Rica ederim çok naziksiniz, anlayışınız için ben teşekkür ederim.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Arkadaşınız kıymetinizi bilsin, akıllı kız bulmak zor. değerinizi bilsin. Bu arada izninizle takip edebilirmiyim sizi?

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Asıl ben teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için. Umarım herkes değerini bilecek insanları bulabilir. Tabii

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Çok naziksin matmazel, Valla erkek arkadaşınız akıllı bir insansa değerinizi bilir :) bana bakmayın ben umudumu kestim artık 😃. çok yara aldım çünkü.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Hem boğa Burcu insanları çok kıymetli insanlar olur.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Erkek arkadaşım yok. Ben biraz tembelim uğraşmak yoruyor insanlarla. Sizde bulursunuz etrafınızdakiler evlilikle ikgili sorular sormaya başlamıştır 😄

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Bende artık uğraşmak istemiyorum, Çünkü çok sadakat çok dürüst olmak maalesef işe yaramıyor! İnanırmısınız kaçıyorum. Zaten ben kadına herşeyden önce insan olarak değer veririm. diğer şeyler çok önemli değil.

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Sevgili Matmazel sana iyi geceler güzel insan! Esen kal.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Size de iyi geceler efendim 🙂

Yorumla
    • Felicio
      Felicio
      +1 yıl

Estağfirullah size efendi olmayı reddediyorum! Günaydın iyi günler matmazel.

Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Biraz geç oldu ama size de günaydın. İyi günler 😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• Coollive
    Coollive Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

ben 3 yildir kullaniyorum, sadece sabah ac karnina icilen bir ilac, reflu gastrit icin kullaniliyor,

1
    0 Yorumla
  • hayalperestdahi
    hayalperestdahi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

gecmis olsun

1
    1 Yorumla
    • Saturnsring
      Saturnsring
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Batuthekhan
    Batuthekhan Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.

2 yildir her sabah 40mg iciyorum

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Nexium kullanan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neutrogena kullanan var mı? 4 cevap verildi
Nexium kullanan var mı? Faydasını görebildi mi? 7 cevap verildi
Neutrogena sivilce karşıtı kullanan var mı? 7 cevap verildi
Neksflix kullanıyor musunuz? 3 cevap verildi
Travazol ve nibulen kullanan var mı? 3 cevap verildi
Aranızda akineton kullananınız var mı?(veya bilen biri) 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨