Güzellik & Bakım Neutrogena kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karma bir cildim var. Bu temizleme jelini daha önce kullanıp memnun kalan var mı? Karma cildime iyi gelir mi bilmiyorum. Neutrogena kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. kullanmadım 0 0 Yorumla
demirkanco Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 68% +1 yıl ben kullanıyorum tüm ürünlerinden aşırı memnunum toniği olsun peelingi olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cildiniz karma mıdır? Yorumla demirkanco +1 yıl ever karma bir cilde sahibim ve cilt bakımıma çok özen gösteririm. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim o zaman kullanacağım. Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bunların iyi geldiği yok bir uzman söylemişti ben de kullandım yarısında çöpe attım bu markanın kremleri iyi 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bende sivilce yapıyor bu marka. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuru bir cildiniz mi var acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kullanmadım
ben kullanıyorum tüm ürünlerinden aşırı memnunum toniği olsun peelingi olsun
Cildiniz karma mıdır?
ever karma bir cilde sahibim ve cilt bakımıma çok özen gösteririm.
Tamamdır teşekkür ederim o zaman kullanacağım.
Bunların iyi geldiği yok bir uzman söylemişti ben de kullandım yarısında çöpe attım bu markanın kremleri iyi
bende sivilce yapıyor bu marka.
Kuru bir cildiniz mi var acaba?