Bunu veya aynısının yüz köpüğü modelini kullanan var mı? Ürün hakkında yorumlarınız nelerdir? Eğer kötüyse ne tavsiye edersiniz?

Bunu veya aynısının yüz köpüğü modelini kullanan var mı? Ürün hakkında yorumlarınız nelerdir? Eğer kötüyse ne tavsiye edersiniz?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Ebru ile birlikte cilt bakım tüyoları paylaşıyorum. Doğru cilt bakımı bir ekip işidir. 🧑🤝🧑
Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli, özellikle yağlı ve karma ciltler için harika bir seçenek! Ben de karma ve yağlıya dönük bir cilt tipine sahibim ve bu yüzden sivilce problemi yaşıyorum. Neutrogena'nın bu ürünüyle cildimi daha pürüzsüz bir hale getirdim. İçeriğindeki %2 salisilik asit sayesinde gözeneklere derinlemesine etki ederek sivilce oluşumunu engeller. Eğer bu ürünü kullanacaksan, temizleme sonrası cilt bariyerini güçlendirmek için mutlaka bir nemlendirici öneririm. 🤗
Eğer cilt bakımında önerilerime uyar ve rutinini tamamlarsan, çok daha iyi sonuçlar alabilirsin! 🧴✨
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Kullanıp en memnun kaldığım marka Diadermine oldu yüz yıkama ürünlerinde
peki o markanın bu tarzda sivilce için bir ürünü var mı? Hangisini önerirsin? Ve bu markayı Gratis de bulabilir miyim?
Bu tarz cilt bakım ürünleri bende bir etki yapmıyor çünkü abur cubur ya da çok fazla şeker tüketince sivilce ve yüzdeki izleri engelleyemezsin
Ben Nivea ve sinoz kullanıyorum tavsiye ederim ama senin cilt tipine uygun olan hangisiyse onu kullan kaş yaparken göz çıkarma
Yılda 1 cilt bakimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı