8 aylık bir sivilce tedavisi gördüm şu an çok şükür yüzüm bebek gibi. Bu jeli kullananlar memnun değilmiş. sivilce yapıyomuş? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

8 aylık bir sivilce tedavisi gördüm şu an çok şükür yüzüm bebek gibi. Bu jeli kullananlar memnun değilmiş. sivilce yapıyomuş? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar! Ben Nilay, bu profili ablam Dermatolog Ebru ile birlikte kullanıyorum. Cilt bakımının bir ekip işi olduğuna inanıyoruz. 💪✨
Öncelikle geçmişte geçirdiğin sivilce tedavinin sonuçlanmasına sevindim! 🎉 Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli konusunda bir deneyim paylaşmama izin ver. Bu tür sivilce karşıtı ürünlerin formülündeki aktif maddeler, özellikle salisilik asit, ciltte başlangıçta kuruluk yapabilir, bu normal. Bu nedenle cilt bakımı, sadece temizlemekle bitmez; nemlendirmek de çok önemlidir.
Yanlış kullanımdan kaynaklı problemler olabilir. Ürünü sabah ve akşam kullanarak rutine ekleyebilirsin ve ardından nemlendirici ile cilt bariyerini desteklemelisiniz. Cildin yenilendikçe, önce daha fazla sivilce (Skin Purging) gibi görünse de, bu aslında cildinin temizlendiğini gösterir. Sabırlı olmalısın 🌼
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Bu tarz ürünlerin etkisi kişiden kişiye göre değişir. Sivilce sorunum yok ama stresli dönemlerimde bu ürünü kullanıyordum. Ben sevdim aslında.

Neutrogena sivilce karşıtı jeli ile düzenli olarak yüzümü temizledim. Bir miktar alıp yüzüme dairesel hareketler ile uyguladım. Ben bu tarz ürünler kullanırken yüz temizleyici aparatlar kullanıyorum. Onun da etkisi var tabii.

Bunun yanında, Neutrogena sivilce karşıtı peelingini de kullanabilirsin.
Böyle güzel biŕ yorum için teşekkür ederim 😇
Ay şu sagdakini bende kullandım ve ilk defa bir ürünün sivilce yaptığına sahit olmuştum. Kokusu çok hoş ama kullandığın zaman farkedilecek derecede pütür pütür minik kabarcıklar sivilceler oluyordu. Koca koca değil tabi ama yine de fark etmistim hatta emin olmak için aralıklarla kullandım her seferinde yapti. Belki ciltten cilde fark ediyordur ama çok olumsuz yorum varsa bir dur derim
Gercekten mi? Bende de oldu onlar acaba bunu kullandığım için midir
@Kendihalimdeyimm valla olabilir birçok kişi söylemiş ama yapmayan da var. Ciltten cilde değişiyor demek ki bende bir de kaşıntı yapıyordu yüzümde
Ergenlik dönemimde bu seriyi uzun süre kullanmıştım, sivilcelerimi fazlasıyla kurutmuştu hala daha toniğini kullanıyorum.

Jeli makyajdan arındırılmış cilde uygulamak gerekiyor. 1 pompa jeli avucuma sıkıyordum suyla ıslatıp, ardından yüzüme dairesel hareketler ile uyguluyordum. Neutrogena sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling jeli de kullanmanı öneririm. :)
Bu ürün kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir gadası senin şu an yüzün iyi durumda ise bence kullanma
Daha kötü yapıyor yüzü arkadaşım kullanmıştı olmayan sivilceler çıkmıştı kgklglk
Cevap
9Cevap
Açıkcası ben uzun süre kullandım çok da memnun oldum ama kesinlikle kişiden kişiye değiştiğini savunabilirim. Sivilce tedavisi gördüğün ve yüzün bebek gibi olduğu için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsin ben tavsiye ederim
İlk kullandigimda daha çok sivilce yapmıştı kullanmadım bir ara. Sonra tekrar kullandım sivilce yapmadı ama sivilceleri de azaltmadi, normal sıvı sabun tarzında etkisi var. Anlayacağın işe yarar türden dgil
Bunlar çok kalitesiz markalar benim önereceklermiş çok iyi markalar ama fiyatları tuzlu 500 tl
Biz ne 500 ler verdik no problem
ben günlük sabah akşam yüz yıkama için kullanıyor bir sorun yok tabi peeling filanda kullanıyorum ekstra olarak
Yüz temizleme jelini 2 yıldır kullanıyorum ama bence sivilce çıkmasını engellemiyor ya da olan sivilceyi de söndürmüyor. Piyasada ki bir çok temizleme jeliyle aynı bence ama ben günlük temizlik için kullanıyorum cildimi çok kurutmadığı için
ben düzenli kullandım bunu bir ara pek bir etkisini görmedim açıkçası. zaten o fiyata ne kadar etkili olabilir ki... gerçekten pahalı ve kaliteli ürünler işe yarar belki.
Bir halta yaramaz bu. güzellik uzmanıyım güvenebilirsin..
O markanın yüz için olan ürünlerini kullandım ve hiç memnun kalmadım. Peelingi ve yüz yıkama jeli sivilce olmayan cildimde sivilcr yaptı. Ama diğer vücut losyonu el kremi falan iyidir
Kişiden kişiye değişiyor ben beğenmedim öylece duruyor gözeneklerimin içine doluyordu
Nivea urban detox kullanıyorum arada sebamed falan iyi geliyor
Ben sivilce için doktora gittim benim daha da azdı. Bence doğal haline bırakmak gerek
Bir ara kullanmıştım az kullandığım için sanırım pek bir etkisini görmedim onun yerine elma sirkesi ve suyu karıştırıp gece sürerim yüzüme ve sivilce çıkmaz sivilce çıkmasını engeller diye biliyorum
Ben de yeni aldım. Yüzümde bekletmeden yıkayarak kullandım. Sivilce yapmadı ama çok pürüzsüz bir cilt de sağlamıyor doğrusu.
Bu tür ürünleri çeşit çeşit demiyorum devamlı çok net etki göremedim. Beslenme düzenliliği ile daha etkili
Yüzü kurutuyor. Bir yararını görmemiştim kullandığım zamanlar
Ben kullandım ürün ilk başta sivilce yapıyor daha sonra hepsini yok ediyor düzenli kullanım ve nemlendirici ile.
Artistry (Amway) ürünleri kullan
Sakın alma, parana yazık. Sebamed kullan
Ben kullandım ama bir fayda görmedim.
Benim yüzümde zaten herhangi bir şey yok ben yinede kullanıyorum bunu bana iyi geldi ekstra bişey çıkmadı bence bir şans vermelisiniz
Ben kullanmıştım ve bende sivilce yapmamıştı
aknetrent veya racutan :)
Sivilce sorunum olmadığı için, kullanmıyorum. Ancak, kullanıcı yorumlarına bakıldığı zaman, gerçekten işe yaradığı gün gibi ortadadır.
Hem iyi hwm kötü diyebilirim. Vücuduna baglı
Kullanmadım çünkü kuru bir cildim var
Cilt tipine göre değişir. Bende kullandım memnunum
Ben pek beğenmedim bu ürünü
bir faydasını görmedim doğrusu
Hiç kullanmadım
Sivilce için imex birebir
Kullanmadım.
Nasıl bir tedavi gördün?
Hap tedavisi canım
Roaccutane mı? Kesin sonuç aldın mı? Ya bana dr hap vermiyor krem veriyor da bıktım kökten çözüm istiyorum
Ay bir de roaccutane ise şey sorcam bunu vermeden önce kan tahlili yapılıyor dimi?
@MinyatürHanım ben kullanmadım ama yapılıyor her ay
Sana verdikleri hap için yaptılar mi peki?
@MinyatürHanım sen de mi kan vermekten korkuyorsun? ://
Yok ondan değil 😀 ya aklıma takıldı 3 sene önce benimde sivilce problemim vardı gitmiştim sana verilenden verdi galiba böyle bir şeylere imza falan attik kırmızı reçeteli bir ilacti ama kan aldirmadan yazdi onu. Normalde karaciger degerlerine bakilmasi gerek diye biliyorum şaşırdım kullanmadım hiç işkillenip😀 ondan sordum acaba doktor hata mi yapmıştı diye. Yoksa kan vermekten korkmam saglikciyim zaten çok kişiden aldım haşır neşirim
Ben memnunum 👍
Ay sakın alma berbatlar
Roaccutane mı kullandın?
çok güzel valla
Ne tedavisi?
Zoretanin hap ictim 8 ay
Kadın Doğum cildiye vs hangisi yazdı ve neden neden kaynaklıymış yani bende de var da onun için soruyorum 🤦♀️
Cildiye yazdı tamamen kurtulmak istiyosanız diye
Kullanmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı