+1 yıltek derdin seks mi? eğer buysa anneliği zerre hak etmiyorsun. 9 ay 10 gün bebeği karnında taşırken hem senin hemde onun sağlığı için seks yapılmamalıdır. doktorlar 7. aya kadar yapabilirsiniz dese de yapılmamalıdır. çocuk doğdu akşamında seks yapalım diye bir şey yok. sen annesin çocuğuna bakacaksın ilgileneceksin onu gece uyutacaksın gerekirse gecelerin uykusuz geçecek ve yara dikiş vs gibi olaylarında iyileşmesi için senin toparlanman için ortalama 3 ay gerekecek. bu da kısaca 1 sene seks yapmamak demek. ilk günden oluyorsa hem sen hemde kocanda sorun var demektir
019 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anlamissiniz ama soruyu yanlis sordum haklisiniz
- +1 yıl
ne demek seks az anneliğin o masumane duygusuna odaklan. tek derdin cidden seks mi
Soran+1 yılDikisler alinip iyilestikten sonra erkek eskisi gibi olur mu yani ben hemen cocuk sahibi olmak istiyorum ama esime de haksizlik yapmak istemiyorum bu konuda dert ben degilim yani
- +1 yıl
cidden garipsin. 10 çocuk yapıp halen eşini mutlu edenler var. onları kendine örnek al. vajina doğumla felan genişlemez. eşinde çocuğu hatrına doğumdan sonra 3 ay kadar beklesin ölmez ya
Soran+1 yılBilmiyorum iste ogrenmeye calisiyorum yardimlarinizla bu kadar kizacak ne var anlamiyorum sadece yargiliyosunuz. Yanlislik oldu diyorum hala isteliyosunuz
- +1 yıl
dikiş dediğin şey kendi kendine kaybolan iplerle yapılıyor artık. dikiş alınması diye bir şey yok. estetik olarak soruyorsan estetiği bakire vajinası gibi olmaz tabi. hatta ilişki kuranla bakire arasında dahi farklar vardır. çok dertse estetik ameliyat olursun
- +1 yıl
evlimisim
- +1 yıl
evlimisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
anladım
Soran+1 yılNeden sordunuz
- +1 yıl
özel bir nedeni yok. merak ettim sadece
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin
- +1 yıl
@Carolla neresi saçma bunun. ben çocuktan sonra hemen seks yapma isteğinden bahsettim. bence yazdıklarımı oku anla sonra eleştir
- +1 yıl
varsa soruların özelden yazabilirsin. biraz sert oldum ama soru şeklinin yanlış olmasından ötürüydü
Soran+1 yılYok tesekkur ederim kusura bakmayin ☺
- +1 yıl
dikişler seks için sıkıntı olur mu diyor normalde sıkıntı olur mu demiyor gerçekten anlamanda sorun var Carolla cığım
En İyi Cevaplar
Ben o dikisleri gördükçe aşık olurdum benim çocuğumu taşıdı doğurdu bu hissi hatırlatırım sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir yaklasim ☺
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim 😄
40 Gün dolmadan ilişki yasak daha sonra mutlaka hastanelerin Aile planlaması bölümüne gitmelisin 2 yıla kadar hamile kalmaman gerekli bunun için eğitim verilecek size
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sormak istememistim 🙈 teskkur ederim yine de 😊
Soran+1 yılTesekkurler 😚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yıleskısı gıbı olmaz az genısler ama yınede ıyı sureklı ılıskıye gırıncede aynı etkı oluyor :) evlıysen arada seks dıyetı yapmak lazım toplamsı ıcın vajına kendını:=)
020 Yorumla
Soran+1 yılSeks diyeti? 🤔
- +1 yıl
yanı vajına bılıyorsun evlı ısen sık ilişkiye gırınce genişliyo ama 1 ay seks yapmadıgın zaman eskısı gı daracık olur o anlamda dedım
Soran+1 yıl😂😂 tamam anladim
- +1 yıl
kukunda laf anlarsa :) yapabılırsın ama duramazsın gıbı gelıyor bana
Soran+1 yılBen dursam o durmaz ki 😉
- +1 yıl
evet durmaz bıldıgım ıcın dedım orgazm olan bır kadın =) artık duramaz kocanın belıne kuvvet
Soran+1 yılBen ondan bahsediyodum kocamdan 😂
- +1 yıl
o zaten hazır ve dik :=) sen hıc t aktık almadın mı yenı evlısın galıba başım ağrıyor kirpiğim kırıldı falan fılan
Soran+1 yıl😀😀 baş agrisina iyi geliyomus oyle diyo 🙈
- +1 yıl
sende istememn yencığıma koy :) yaramaz senı
Soran+1 yıl😂😂 neyse yaa bu konu uzar gider sıkıntı cıkarır bana tesekkur edrrim her sey icin 😉
- +1 yıl
:) sıkıtı olmaz benım oldugum yerde senıde alalım ıstersen bu tarafa ne olacak dostca ıkı gır gır yapıyoruz mesaj atabılırsın
Soran+1 yılBenimki biraz fena kiskanir dostca mostca dinlemez valla 😀 ❤
- +1 yıl
haberi olmasına gerek yok :) bende sır gıbı saklanır tum dostlar
Soran+1 yılYok vicdan meselesi su soruyu sorarak yeterince kalbini kirdigimi dusunuyorum zaten 😑
- +1 yıl
yenısın buralarda bellı vıcdan yapıyorsan eger bır gun mutlaka özele gıdersın :)
Soran+1 yılAllah korusun yaa
- +1 yıl
ben demiyorum tecrubelerım dıyor :) ve bu sıte bağımlılık yapıyor onuda kendımden bılıyorum ama kendını bıldıgın surece ozelde burda nerde olursan ol hıc bır vıcdan yapacak konu olmaz evet bu konu bıraz uc nokta ama :) haklısın orada her muhabbette bu yonde olacak dıye bır kaidede yok
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
:) teklifim hala geçerli düşünursen buralardayım
Yok öyle birşey Eşiniz bir zenci değilse olmaz birşey, Ayrıca Dikişler genelde hızlı kaynar
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu guncellemistim yanlis sormusum ama tesekkurler yine de 😊
valla doğumdan sonra zaten eşiyle ilişki kuranı takdir etmek lazım. benimki 2 sene falan yaklaşmadı. sonrasında da ayda yılda bir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa demek ki cok zor bir dogum yapti gecmis olsun.
+1 yılHayır yaşayacanı düşünmüyorum şimdi tıp da gelişmiş olarak estetik dikiş yapıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm anladim tesekkurler 😉
- +1 yıl
Rica ederim canımsın ☺️😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılay ne. igrenc sin ya. dikisli. dikisli birliktemi olunurmus
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir onu demek istemedim yaa iyilestikten sonra tabii ki 😀
Cevap sahibi+1 yıllohusan cikmsi zaten 40 gun 1 ay 20 gun sinra yp
Soran+1 yılYa ben de onu diyorum iyilestikten sonra tabii ama hani vajina eski formunda olmayacak ya eskisi gibi bir istek olacak mi adamda onu merak ettim 🙈
Cevap sahibi+1 yılolur duzelir rahim. toplasin
Soran+1 yılTesekkurlr
olmaz zaten kırk gün bekliyecen ozaman kadar düzeliyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bir kanama olduydu ama ilk birleşmede sonra herşey yoluna girdi
021 Yorumla
Soran+1 yılHer sey yoluna girdi derken eski tas eski hamam oldu mu yani 🙈
Cevap sahibi+1 yılDarlık açısından mı soruyorsun
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yılAynen iste
Cevap sahibi+1 yılTopluyor kendini 3 ay ilişkiye girmedik biz ama eskisi gibi olması beklenemez. ama öyle cokda fark yok yani
😊
Soran+1 yılHimm anladim cok sag olun 😊
Cevap sahibi+1 yılHamile misin
Soran+1 yılHenuz degil 😊
Cevap sahibi+1 yıl😊ahah😊burda cevablar seni tatmin ederse mı kalacaksınız
Soran+1 yılGaliba 😊
Cevap sahibi+1 yılYok artık 😊bir şey olmaz yeterki tutku olsun karşılıkli
Soran+1 yılİste bunu cok dogru soylediniz ❤
Cevap sahibi+1 yılDemek diğer söylediklerim doğru değil di😊
Soran+1 yılBuna çok dogru dedim 😉
Cevap sahibi+1 yılVar mı ten uyumu çekim 😊
Soran+1 yılÇok pis hem de 🙈
Cevap sahibi+1 yılOhh 😊 şanslısin yakalamak kolay değil çok dertli bazı evliler
Soran+1 yılO yuzden bulunca bırakmamak lazım degil mi 😊 umarim sizin de evliyseniz oyle bir iliskiniz degilseniz de ilerde oyle bir iliskiniz olur cunku bence evliligi ayakta tutacak bariz nedenlerden biri yatak odasi
Cevap sahibi+1 yılEvliyim biliyorum farkındayım herşeyin en önemli volan belkide yatakta mutlu olmak olamazsan arayış içine girebilir yorsun
Soran+1 yılEvet demek istedigim aynen buydu 😊 cok tesekkur ederim yardimci oldunuz cok konuda 😉
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊ne demek her zaman
+1 yılartık iz kalmıyor eskisi gibi.
10 Yorumla
+1 yılTkp at arkadaşım bende k. dogumda çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılBende bir sıkıntı olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam canim cok sag ol 😊
Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı. belli bir zaman yasak zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılOyyy yanlis sormusum soruyu iyilestikten sonra ayni zevki alir mi demek istemistim 😐
Soran+1 yılDikis alindiktan sonra demek istemistim iyilestikten sonra ama tesekkur ederim zlcevap icin 😉
Soran+1 yılYa hu hani ilk yil hamile kalacaksin dogumda kesecekler ve dikecekler ya hani iyilestikten sonra esimle birlestigimde onda eski istek arzu ve haz olacak mi merak ettigim bu onu atese atmayayim diger turluyse
Soran+1 yılNormal dogumdan bahsediyodum 🙈
Soran+1 yılTesekkur edrim 😊
Nerden aklına geldi niye sen dert ettin anlamadim
012 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim yaa hani evlenip hemen hamile kalinca ese sıkıntı oluyo mu onu merak ettim ona gore hareket etcem yani 😀
Soran+1 yılBen hemen cocuk istiyorum ama bu da karsimdakine haksizlik olur mu diye dusunmeden edemiyorum
Soran+1 yılOlmaz 😊
Soran+1 yılKocam kizar 🙈 burda bunlari sordugumu bilse 😂
Soran+1 yılYok oyle demek istemedim yanlis anlamayin yeterince yardimci oldunuz 😊🖐🏻
Soran+1 yılInanin bana cok sey kaybederim basta kendime saygimi sonra kocama olan saygimi sevgimi ki ben onu akillarin alamayacagi kadar cok seviyorum. Bu sevgiyle de ölmek istiyorum. 😊
Soran+1 yılTesekkur ederim tekrar her sey icin 😊
Dikişlerle öyle bir şey yaşamak zor kız ayool
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa iyilestikten sonra diyorum eski istekle olur mu yoksa aman bu bozuk bee mi olur 🙈
Diktirme doğal kalsın
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cok genis kalmaz mi 😂
Soran+1 yılBilmiyorum 😑
Soran+1 yılBu benimle esim arasinda sanirim 😂
Soran+1 yılTesekkur ederim sagolun 😊
Soran+1 yılNeyi bekliyosunuz 🤔
Olmaz
10 YorumlaSağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmaz
10 YorumlaBişey olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 😉
Hangi dikişler?
035 Yorumla
Soran+1 yılDogumdan sonra dikis atiliyo ya hani iyilestikten sonra erkekte eski istek kaliyo mu onu merak etmistim.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBilmiyorum iste sıkıntı olur mu esıme diye sordum olmazmis
Soran+1 yılHenuz yok hamile kalmaya niyet ettikten sonra insaAlllah olacak 😊 hem niye soruyosunuz ki
Soran+1 yılInsaAllah 😊saglikli olsun da tekiz de olur 😉
Soran+1 yılTamam 😊 tesekkur ederim tavsiyen icin
Soran+1 yıl🙈 evet
Soran+1 yılEvet aynen oyle
Soran+1 yılNasil olacak o is 🤔
Soran+1 yılYok yok normal dogum yine de iyidir 😀
Soran+1 yılYoldayim yolculuk yapiyorum 😊
Soran+1 yılTesekkurler Ankara 😊
Soran+1 yılAilem, eşim 😊 bayram icin degil yasadigim yer ☺
Soran+1 yılIzmirde ablamin yanindaydim 😊
Soran+1 yıl😀 ama uyku coktu bana yarin can parcam gozlerimi sis gormesin 🙈😂
Soran+1 yılIyi geceler 😊 kendine iyi bak 😉👋🏻