Ev & Yaşam Hamile bir kadın için dikey süpürge kullanmak daha mı uygundur? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence torbalı/torbasız süpürgeler normalde bile fazlaca güç istiyor. Dikey süpürge bu konuda rahatlık. Hamile bir kadın için dikey süpürge kullanmak daha mı uygundur? Cevapla Hamilelik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence rahatsız olmayacağı şekilde kullanması iyi olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence hiç yapmasa da olur 🤣🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bence de uykulu olunca düşünemedim :D :D
Chajkal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yabancıların hamile kadınları spor yapıyor halter kaldırıyor bizimkiler supurgenin sapini kaldirmaktan aciz 😂 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O halde halter zor Chajkal +1 yıl O spor yapan yabancı kadınların videolarını izledim inan ben doğurmuş gibi oldum denk gelirse linkini atayım sanada Bahtıgüzel00 +1 yıl Gerçek olduğuna emin misin tık için çok palavra var Chajkal +1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=dHI0eHUzaHE4cmU1Bak bakalım buna ne diyeceksin Bahtıgüzel00 +1 yıl Tamam
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dyson dikey süpürge denedim hamileler için aşırı rahat olur bence 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynı fikirdeyim o süpürge çok kaliteli. Pahalı olsa bile pişman etmez bence Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Caizdir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Senin yorumlar 😬 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bak bak sorulara bak :) 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben soruyorum aynısını diğer arkadaşlarım soruyor bunu çok derler bana, soru ustası 🤣🤣 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Nerden buluyorsunuz böyle Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben buluyorum bakıyorum diğerleri beni takip ediyor 🤣🤣 birkaç tane daha yaratıcı arkadaş var soru konusunda onları ayrı tutuyorum. Yorumla Daredevil39 +1 yıl Evet o yüzden sen benim fenomenimsin 🌹🌹🌹 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Teşekkür ederim. Farklı soru soran, emek harcayan fenomen arkadaşlara da selamlar bu vesileyle 🌸 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Selam olsun mütavazi hanım Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🫣🫠 Yorumla Daredevil39 +1 yıl 😍😍😍 Bitanemsin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. daha uygundur bence 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyi fikir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet rahatlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence rahatsız olmayacağı şekilde kullanması iyi olur
Bence hiç yapmasa da olur 🤣🤣
Bence de uykulu olunca düşünemedim :D :D
Yabancıların hamile kadınları spor yapıyor halter kaldırıyor bizimkiler supurgenin sapini kaldirmaktan aciz 😂
O halde halter zor
O spor yapan yabancı kadınların videolarını izledim inan ben doğurmuş gibi oldum denk gelirse linkini atayım sanada
Gerçek olduğuna emin misin tık için çok palavra var
www.instagram.com/.../?igsh=dHI0eHUzaHE4cmU1
Bak bakalım buna ne diyeceksin
Tamam
Dyson dikey süpürge denedim hamileler için aşırı rahat olur bence
Aynı fikirdeyim o süpürge çok kaliteli. Pahalı olsa bile pişman etmez bence
Caizdir.
Senin yorumlar 😬
Bak bak sorulara bak :)
Ben soruyorum aynısını diğer arkadaşlarım soruyor bunu çok derler bana, soru ustası 🤣🤣
Nerden buluyorsunuz böyle
Ben buluyorum bakıyorum diğerleri beni takip ediyor 🤣🤣 birkaç tane daha yaratıcı arkadaş var soru konusunda onları ayrı tutuyorum.
Evet o yüzden sen benim fenomenimsin 🌹🌹🌹
Teşekkür ederim. Farklı soru soran, emek harcayan fenomen arkadaşlara da selamlar bu vesileyle 🌸
Selam olsun mütavazi hanım
🫣🫠
😍😍😍 Bitanemsin
daha uygundur bence
Bence de
İyi fikir
Evet rahatlik