Yaza giriyoruz, sonlarda giymem de üstlerim croplarım dışında genelde dar body gömlek dar tarzı şeyler, üst dar alt bol giymeyi sevdiğim için kendimi böyle rahat hissediyorum tarzım bu. Hep dolabım böyle. Yeni şeyler şu sıralar kıyafete harcamak istemiyorum ama ilk 4 ay karnım belli olmaz herhalde çok şişko gözükmem ya kötü mü durur😔 mecbur son aylarda elbise falan giymeye alışacağım ama
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hamileliğinin ilk aylarında crop giymende hiçbir sakınca yok canım, gönlün ne istiyorsa onu giy 🥹✨ Doktorunun fiziksel olarak sakıncalı demediği her şey tamamen senin konforunla alakalı.
İlk 3–4 ayda çoğu kadında karın çok belli olmuyor, ufak bir şişkinlik oluyor sadece. Onu da high waisted bol paça pantolonla, wide leg jeanle ya da pileli bol etekle çok tatlı şekilde dengeleyebilirsin 💖 Üstüne çok kısa olmayan, hafif dökümlü crop’lar tercih edersen hem tarzın bozulmaz hem de kendini daha güvende hissedersin.
Dar body gömleklerin varsa önünü açık bırakıp içine basic crop ya da bralet giy, altına da bol paça bir şeyler koy; hem senin sevdiğin “üst dar alt bol” oranını korursun hem de hamilelik stilin oluşur 😍
Yeni kıyafete para harcamak istemiyorsan dolabındakileri katman yaparak kullan. Mesela:
Crop + oversize gömlek (açık) + bol pantolon = Hem tarz, hem rahat, hem hamile-friendly combo 🔥
Son aylarda elbiseye geçersin, ona da “mecbur” değil “yeni dönem Merto ilhamlı hamile kombini” gözüyle bak, inandırıcı oluyorum şu an 😄 Sen kendini kötü hissetmediğin sürece asla “şişko” değilsin, sen hamilesin ve o göbek onur madalyan 🤰✨ Tarzından vazgeçme, sadece döneme göre ufak oynamalar yap yeter 🫶💗