squat hareketi en başta yer almaktadır. Bu hareketi ellerinizi uzatarak karşıya uzatarak da yapabilirsiniz. Kalçanızı dışarı doğru kavisli şekilde uzatarak eğilmelisiniz. Nizami ve düzenli yapmanız şart. Squat haretinin en önemli noktası çömelirken dizleriniz ayak parmak ucu hizanızı geçmemeli, buna uymazsanız dizlerinizi ağrıtabilirsiniz. Squat hareketi 3×10 şeklinde yapılırsa arka kısımdaki basenlerden kalıcı olarak kurtulmanıza fayda sağlayacaktır. Ayrıca düzenli yapılırsa yuvarlak kalça formunu oluşturmak için çok ama çok etkili bir harekettir.
Fiziğin beni etkilemedi desem yalan olur özellikle kendine özgüvenin yüksek bu haline hayran kaldım resmen müthiş dediklerine kesinlikle katılıyorum azcik bacaklar geniş o da basenlerin büyük görünmesine neden oluyor boy kilo kaç
İdealin 4 kilo falan üzerindesin yaş kaç bilmiyorum ama 4 kilo verirsen az da olsa değişiklik olabilir sendeki bu yapi tamamen genetik yürüyüş yap squat falan deneme daha da karşılaşmasın çok dikkat et korkarım bunu çok fazla değiştiremezsin mucize olmaz ama fazla giderse daha hoş görünür ama cidden fiziğin kapatır bunları maşallahin var çok begenilesi👍
Gayet hoş bir vücuda sahipsin bence. Senin yerinde olsam bozmazdım. Aklı uçkuruna çalışanların ağızları sulanmış bile farkındaysan. 😊 İlla ki vericem diyorsan internetten o bölgelerin zayıflaması için yapılan hareketleri yapıp suyu fazla içersen küçülebilir. Su doğal yağ yakıcıdır. 3 ayda 33 kilo vermiş tecrübe konuşuyor bak. 😂
yahu yapacağın belli sauna yürüyüş bol bol sıvı tüketip eforla birlikte ter dökeceksin o zaman ideal olur bu tip yarın ö bir gün evlendiğinde sıkıntı çıkarır memelerin sarkar düşünemiyorum bile ben zayıf hatun seviyorum kilolular cezb etmiyor açıkçası...
Minyon tiplisin ve boyuna göre basenlerin çok görünüyor aslında normal ama çözümü zayıflamaktır. Ayrıca kilo bakımından biraz fazlalığın var diyebilirim zayıflarsan düzene dönebilirsin ancak yağlı şeylerden çok uzak durmalısın. ;)
'' Hayır böyle çoooook iyi , delimisin sen ya herkes böyle istiyor , erkekler böyle cok seviyor '' gibi ıvır zıvır abaza mesajlarıyla özgüven depolama zamanı sanırım :D
Özellikle su tüketmen lazım. Sonra güzel bir program yapman lazım kendine diyet önemli bazen insanlar düzensiz beslenmeden kaynaklanan birtakım sebeplerden dolayı bazı bölgelerde kilo fazlalığı olabiliyor
Herkesin metabolizması farklı olduğu için genel bir şey söylemek yanlış olur ama unlu şeyleri azaltarak ya da hayatından tamamen çıkararak başlayabilirsin. Sadece çıkarman yetmiyo bol su iç.
En İyi Cevaplar