merhaba dukan birasi yag yakiyor ve ilk gunlerden itibaren azar azar kilo verdiriyor istah kesiyor :) Tarifini isteyen var mııı? Veya deneyen benim 2. gunum muthis istah kesiyorrr 😍😍🙊🙊🙈🙈🙈🙈
Kilo verirsin ama soda olduğu için hipertansiyon riski yüksek oluyor benim tavsiyem soğuk latte içmek ama şekersiz ve yağsız süt olacak ki yağ yaksın vücut
15 gün yapılıyordu sanırım sonucundaki kilonu güncellemeni istiyorum tabi yemek düzenini yapıyosan sprunuda belitmeni istiyorum kolay gelsin şifa olsun
750 ml kaynar suya 2 yemek kasigi yesil cay ekliyoruz.. yani demliyoruz soguyunca uzerine 1 sise yani 250 ml maden suyu ekliyoruz. Ve yarim limon sıkıyoruz.. hergun taze yapip kahvaltidan sonra gun icerisinde bitireceksin :)
750 ml kaynar suya 2 yemek j kasigi yesilcay atiyoruz demliyoruz yani soguyunca 1 sise maden suyu dokuyoruz icine daha sonra yarim limonun suyunu sıkıyoruz maden suyuyla vs 1 litre icecek oluyor.. bu icecegi kahvaltidan sonra gun icerisinde bitiriyoruz
750 ml kaynar suya 2 yemek j kasigi yesilcay atiyoruz demliyoruz yani soguyunca 1 sise maden suyu dokuyoruz icine daha sonra yarim limonun suyunu sıkıyoruz maden suyuyla vs 1 litre icecek oluyor.. bu icecegi kahvaltidan sonra gun icerisinde bitiriyoruz
yok canım gün icinde yiyip icebilirsin fakat yediklerine ictiklerine dikkat edersen faydasini daha hizli gorursun 3 gune bile kilo veren var metabolizmana gore degsiir ben dikkat ediyorum sahsen yediklerime
En İyi Cevaplar