https://i.hizliresim.com/G0rEoy.jpg
Sizin regl'iniz varsa bizim sünnetimiz var ! Regl sünnet kıyaslaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
https://i.hizliresim.com/G0rEoy.jpg
Regl ile sünneti karşılaştıran zihniyete buradan beyin yolluyorum. Belki lazım olur =//
Sünnetin ağrısı zaten eskisi gibi degil ki. Uyuşturuluyor ve kesiliyor. Ayrica genelde kucukkene yapıldığı için erkek bunu hatirlamiyor bile. Ama regl öyle mi 😱 Sancısı var huysuzluğu var sızma telaşı var. Var anam var yani 😕
@Eѕρılc beni bir sen anlarsın gerisi yalan dolan 🍭
Ben anlamıyor muyum yani? :/
@Eѕρılc O sancı vücutta 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş.
@Eѕρılc Pardon doğum sancısıyla karıştırdım :D
@Eѕρılc Yapmacık tripler de atarım ama :/
@Eѕρılc gel hüzün 😁😂
Sünnet oluyorsunuz düğün evi gibi oluyor ortalık. Ama adet olduğun günden itibaren kız çocuklarına utanılacak bir şeymiş gibi öğretiliyor. Arkadaşından ped isterken bile ezilip büzülen kızlar var hala. Hala bununla dalga geçen erkekler var. Tabi ki kıyaslanamaz. Acısı ağrısı bir yana hiçbir yerinden bir tutulamaz.
Biri biyolojik döngü, biri (en azından Müslümanlar için) dogmatik düşüncelerle sorgulanmadan sürdürülen Yahudi geleneği.
Hiç bir İslam kaynağında, ne hadislerde ne ayetlerde yeri olmayan bu durumu halen devam ettiriyor olmanın vahameti ile regl kıyaslanamaz..
Sunnetin acisi 2 gun kadinlarin acisi menopoza girene kadar
Cevap
15Cevap
Erkekler ömrü boyunca 1 defa sünnet oluyor. Ve bunu düğün olarak kutlayanlar da var. Bizim regl oluşumuzun ilk günü düğün olmasını geçtim, zaten imkansız. Toplumda ne kadar doğru, utanç verici bir olay olarak aşılanıyor. Oysaki biz kadınlar her ay regl olduğumuzda düzenli olarak vücudumuzdaki hücrelerimizi yenileyebilen ve olağanüstü bir canlı daha dünyaya getirebilecek mekanizmaya sahibiz.
Bunun bir değişik versiyonu da "sizin hamileliğiniz varsa, bizim de askerliğimiz var" lafı. Bu kadar basit mi lan? Regl her ay olan bir şey, çoğu zaman sancılı; sünnet denilen şey küçükken yapılan bir şey, hatırlanmıyor bile üstelik her erkek de sünnet olmuyor.
Askerlik mevzusu da aynı. Düzene alışmayan erkekler için her şey gibi askerlik de zor. Kıyas bile edilemez hiçbiri.
Erkekler isteğe bağlı sünnet oluyor vay erkek oldun sen şimdi ne canlar yakacaksın diyerek böbürlenilip düğünle kutlanıyor kadınlar doğası gereği her ayın 7 günü ağrı çekiyolar ve bu sanki utanç verici bişeymiş gibi lanse ediliyor. Karar sizin
👏👏👏
Siz onu 1 kere, biz regli 50-60'ı buluncaya kadar her ay 1 hafta çekiyoruz. Kıyaslama yapanlara ayar oluyom =/
ya Allah aşkına regl ile sünneti mi karşılaştırıyoruz regl doğurganlık geçirecek her kadının yaşadığı süreç sünnet 1 hafta bile sürmüyor bitince de düğün falan yapılır zaten en saçma bulduğum burdan kızlara sesleniyorum her reglimiz bittiğinde kutlama yapmaya ne dersiniz
kesinlikle kiyaslanmamasi gereken bir durum. acil servise her ay gelen kadinlari gorseydi o insanlar bence bu kiyasi yapmazdi. her ay olan duygusal kargasayi saymiyorum bile. bence kadinlar sadece bunun icin bile saygiyi hakediyor
Aşırı saçma.
Regl sancısıyla o bir mi, uyuşturuyolar hem hissetmiyorsun bile.
Sünnet çok ucuz bir bahane.
Kadını ve erkeği kıyaslamayı ne zaman bırakacağız çok merak ediyorum
o omurde bir kez oluyo ve bitiyo. biz bunu her ay yaşıyoruz. hatta bazilari bebekken sunnet oluyor hatirlamiyor bile. kiyaslamayin rica edicem
Hanimlarin regl doneminde doktor kontrolunde uyusturucu kullanmalarindan yanayim.
Ayni Amerikadaki sistem.
1 haftadan fazla kanayıp ölmeyen canlı gördünüz mü? İşte ona KADIN denir.
Sizin 1 haftalık olup bitme iken bizim ki menopozluğa kadar 😂
Regl uzun bir süre devam ediyor kadından kadınada değişiyor ancak sünnet 1 hafta gibi kısa sürede bitiyor ve ağrısı filan kalmiyor
Siz sünnet olursunuz bir kaç gün ağrır geçer ama biz her ay oluyoruz ve 4-5 gün karın ağrısı çekiyoruz yani bu kıyaslama bence çok komik.
Her ay sünnet olsaydık doğru bir kıyaslama olurdu. Bu şekilde saçma oldu.
Neyin kıyaslaması bu ya regl ağrısı çekse önündekini kesecek olan erkekler var
Sünnet geçici. Ama regl her ay 5-6 gün yaşadığımız bir durum.
Valla ilk kez senden duydum sunnetle karsilastirilldigini
Bendeee
Gerçekten çok şaçma bir karşılaştırma. Yıllar önce olup bitmiş bir şeyle, her ay tekrarlanan bir şeyi karşılaştırılamaz.
dediğin gibi sünnet bir kere regl ise menapoza girene kadar her ay. bunların diyenlere bir günlük regl sancısı verilse her sene sünnet olmak istiycekler eminim
Hay ağzın bal yesin şunu bir türlü anlamayanlar var
Siz sünneti her ay sancı çekerek mi oluyorsunuz yani bune şimdi
Bizim hem regl hemde dogurma olayimiz var. Erkeklerde bir tek sunnet..
Yani siz bi kere oluyorsunuz ama biz hep regl oluyorsunuz ve regl vs sünnet kıyaslamasını regl kazanır
sana katılıyorum erkeklerin bazıları küçümsüyor ama geçengün işteydim ve patron izin vermedi benim karın ağrım çok ffazla oluyor
Her ay 7 gun sunnet mi oluyorsunuz?
Ben olmuyorum.
çok saçma.. onu bir kere oluyorsun regliyi ölene kadar
Bunu söyleyenleri 21 gunde bir sünnet etmeli:))
Saçma sizde her ay sunnet olun o zaman
Oldu, bize ne kaldı sonra?
Orası beni ilgilendirmiyor😂
Bir kadın ortalaa 50 yıl boyunca her ay adet olur. Ama bir erkek her ay sünnet olsa bu 6 aydan öteye geçmez. :D
Kıyaslama yapmaktan vazgeçsinler o zaman sinirleniyorum😂
LAN SÜNNET BİR KERE OLUYOR HER YIL MI OLUYONUZ ya
Regli her ay sünneti bir gün seni her an ❤
O ''her an'' ve kırmızı kalp kısmını üzerime almıyorum.
Ee bir zahmet o kadar da değil.
Aynen öyle. Çok sacma bir kıyaslama 👏👍
Güncellemedeki güleryüz biraz saçma olmuş
Yazacaklarımı yazmışsın ellerine sağlık
Dediklerine katılıyorum
bir şeyden de eksik kalmayın
regl'i de iyi yanından bakalım ya, libido artıyor
Çok saçma sapan bir kıyaslama olur
Her ay mı sünnet oluyorsunuz?
Regl bir ömür sünnet en fazla 1 ay
askerlik te var bizde
askerlik te var bizde