Almam gereken günlük kalori 1200 ben en fazla 800 alıyorum en az 500 falan. Günde 1 saat spor yapıyorum. Tabiki diyette yapıyorum. Su 2,5/3 litre. Böyle kilo verilir dimi?
Ekmek sabah 1 dilim, asitli içecek yok, pilav, makarna, fast food yok, 6-7 den sonra yemek yok? Kilo 64, boy 157, hedef 55?
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
spor+diyet yapıyorum senin gibi bende 800-900 kalori arası alıyorum bünyem çöktü en son dün tansiyon düşmelerinden dolayı bayıldım. o yüzden kaloriyi biraz daha yukarı çekmen ve et tüketmen de lazım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Et tüketiyorum nerdeyse hergün. Ama sağlıklı şeyler yiyorım anca bu kadar oluyor kalori. İyiyim ama açlık sadece gece oluyor
Çok az kalori aldığın içinde kilo tutabilir vücudun, 1200 ye kesin ve protein ağırlıklı
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyi yemek istesem hep karbonhidratlı oluyo ya, ama gün içinde yeşilçay türk kahvesi yok limonlu su madem suyu sınırlı meyve kuru üzüm falan derken zaten yemek yemek gelmiyor ki aç kalmıyorum öyle. Sadece akşam 7den gece uyuyana dek çok acıyorum geç uyuduğum içinnn. Yani zararlı mı diyorsun canım
Biliyorum... en iyisi salata ye istediğin zaman :) yağsız ama. İçine hafif tavuk parçası koy.. limon sık. Gün içince salataya limonlu yoğurt ekle güzel oluyor:) sabah kahvaltıya bu kahvaltı gerçeklerinden ye ama en tahıllı olanından
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Ekmek sabah 1 dilim, asitli içecek yok, pilav, makarna, fast food yok, 6-7 den sonra yemek yok? Kilo 64, boy 157, hedef 55?
En İyi Cevaplar