Sağlık İyi pazarlar herkeze tranko buskas kullanan var mi ve saglik ocagi yazar mi bunu? m3lαnko1ik Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 onceleri kullandigim ilac ama receteli olmus.. :( psikiyatriye gitmemem lazim devlette herkezi taniyorum icime sinmiyorozelde cok pahali İyi pazarlar herkeze tranko buskas kullanan var mi ve saglik ocagi yazar mi bunu? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
alkolhanımm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl benim babanemde görmüştüm one ilacı 3 9 Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl psikiyatri de veriyor psikojik yararida var ve mide rahatsizligi icinde icenler vvae Yorumla alkolhanımm +1 yıl psikolojik yararı derken mesela uyutuyomu bende içeyim Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl uyutuyo rahat uyutuyo gece ic. gunduz icersen uyuklarsin ama rahat yapiyo Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl gel gor ki ilac receli olmus Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl boyle anneannemde baabannemde gorsem calcam😂 Yorumla alkolhanımm +1 yıl harikasın ya benmde hapım bitti dün dışaıda alev var o derece çıkmaya cesaretim yokçok sağol🎈🎈🎈🎈 Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl dokursa falan dicem ama babannene bise yapmiyosa sana bise yapmaz heralde Yorumla m3lαnko1ik +1 yıl yinede her bildigin hapi atma😂 Yorumla alkolhanımm +1 yıl kötüye bişe olmaz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
benim babanemde görmüştüm one ilacı
psikiyatri de veriyor psikojik yararida var ve mide rahatsizligi icinde icenler vvae
psikolojik yararı derken mesela uyutuyomu
bende içeyim
uyutuyo rahat uyutuyo gece ic. gunduz icersen uyuklarsin ama rahat yapiyo
gel gor ki ilac receli olmus
boyle anneannemde baabannemde gorsem calcam😂
harikasın ya benmde hapım bitti dün
dışaıda alev var o derece çıkmaya cesaretim yok
çok sağol🎈🎈🎈🎈
dokursa falan dicem ama babannene bise yapmiyosa sana bise yapmaz heralde
yinede her bildigin hapi atma😂
kötüye bişe olmaz 😂