Alışveriş & Hediyeler Semt pazarında kuşkonmaz bulunur mu? Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Semt pazarında kuşkonmaz bulunur mu?#şekerpare Semt pazarında kuşkonmaz bulunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı. Eğer sen pazarın içinde Baharatçı varsa ve Baharatçı da bir çok Baharatçisi satıyorsa vardır 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kayseri'de pek sevilen bir lezzet olmadığı için pazarda pek olmuyor. Ama yaşadığın şehirde sevilen bir lezzetse bulunur.#gadası 1 1 Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Ben seviyorum diğerlerini bilmem 😅 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 816 cevap paylaştı. Ben hiç denk gelmedim. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl O neydi gııızzzz 😂 1 1 Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Yenen bir bitki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer sen pazarın içinde Baharatçı varsa ve Baharatçı da bir çok Baharatçisi satıyorsa vardır
Selam gadası 🙃
Kayseri'de pek sevilen bir lezzet olmadığı için pazarda pek olmuyor. Ama yaşadığın şehirde sevilen bir lezzetse bulunur.
#gadası
Ben seviyorum diğerlerini bilmem 😅
Ben hiç denk gelmedim.
Hangi semt pazarına gittiğinize bağlıdır.
Her pazarda olmayabiliyor bakmak lazım...
O neydi gııızzzz 😂
Yenen bir bitki 😅