Ayrılığı atlatmanın yeni bir yolu olan ‘intikam vücudu’ akımı sosyal medyada hızla yayılıyor!Akımı uygulayan insanlar ayrılığın ardından depresyona yuvarlanmak yerine, diyet ve egzersiz yaparak intikam vücutlarına kavuşuyorlar.
İntikam vücudu ifadesi, ayrıldığınız insanı bu kararından pişman etmeniz için izlediğinen kendinizi baştan yaratıp forma girdiğiniz bir süreci ve sonucunu isimlendirmek için kullanılıyor. Bu akıma kapılanların arasında ünlü kişiler de bulunuyor.
Eski sevgilinizden intikam almak için estetik olur musun ve ya sıkı bir diyete girer misiniz? #Meczup
Yeni zayıflama akımı 'intikam vücudu' Eski sevgilinizden intikam almak için estetik olur musun veya sıkı bir diyete girer misiniz?
Ayrılık sonrası yapacağım diyetle "intikam vücudu"ndan ziyade "kendine çeki düzen verme ve bilinçli yaşama vücudu" kazanırım zannediyorum. Zira sevgilim/eşim ile yaşadığım ayrılık sonrası onu pişman etmek için yahut ondan intikam almak için diyete girmem. Hayatımı düzenlemek, zinde kalabilmek, kendimi en mutlu olacağım halime getirmek için bu kararları alır ve hayatımdaki ufak değişikliği spor ve sağlıklı beslenmeyle gideririm, niçin hayatımda artık yeri olmayacak bir insan için kendimi değiştirmeye çaba sarfedeyim ki? Sağlık sorunlarını tetikleyecek ekstra yahut eksik kilolarını daha sağlıklı bir hale getiren bu "intikam vücudu çalışması üyeleri" eminim aldıkları öçten çok daha aktif, zinde, pozitif oldukları için hayattan zevk alıyor. Estetik müdahaleye de girişme yanlısı değilim, eğer bir ihtiyaç değilse yahut çok büyük bir rahatsızlık verici değilse.
Bir şey yapacaksam, bunu kendimi daha iyi hissetmrk için yaparım. Karşımdaki insana kendimi kanıtlamak için değil.
Eski sevgililerimden intikam almak için de bir gerekçem yok. İntikam alınacak konular arasında dış görünüşü değiştirmek nedir. Bu, aksine kendindrki gördüğün bir kusuru giderip karşındakinin gözüne sokmaktır.
İlişkilerimde ciddi bir gerekçe görmedikçe intikam alınacak bir sebep bulamıyorum. Bu neyin hırsı, neyin egosudur? Sen kimsin ki beni terk edeceksin diyen insanlar bir zahmet ilişki kurmasın. Sonra böyle hırs yapıp, daha tercih ediilebilir bir insan olup, ardından daha da nefret edilir bir hal alıyorlar.
Görünüşten kazanırken, karakterden kaybettiği insanlar çoğalıyor. Sonra daha kalabalık bir çevre içetisinde daha yalnız hissetmeye mahkum olan, tek başına çay bile içemeyen güvensiz insanlar haline geliyorlar.
İnsan ihtiyaçlarını karşılamak için devam etmelidir dolayısıyla doğal seçilime uyum sağlamalıdır ki erkekler genelde böyle bir şey yapmaz ayrıldıktan sonra pişman olmak için manevi olarak mümkün değildir yoksa sevmeye devam ederdi ama bedenini sevdiyse o zaman pişman olabilir ama bunun bir değeri olmaz buna ne kadar intikam denebilir bilmem başka biriyle yola devam herkesin yaptığı bu
Beni vücudum için mi sevmişki böyle birşey yapayım? Çekip gittiyse zaten eminimki başka büyük sorunlar vardır aramızda. Yoksa vücut güzelliğine bakan biriyle zaten sevgili olmam kilo aldıgımda terketsin. Sizi terketmiş biri icin bu kadar yormanız kendınızı saçma. Sadece sağlıgınızı düşündügünüz icin zayıflayın derim.
Eski sevgilimden intikam almak için kendimi yoramam adı üstünde eski sevgili ben bedenime saygı duyduğum ve onu korumanın bana emredildiğini bilerek sağlıklı yaşamı seçiyorum o zaman bunlar sevgiliyle barışınca ya da yine bir sevgili yapınca verilen kiloları geri alıyorlar enteresan :/ :D
Olmam derim sonra büyük konuştuğum için bir gün bu durumla karşı karşıya kalırım diye korkuyorum. Eski sevgilim için değil ama yaparsam anca kendim için yaparım. şu an sevgilim yok ama kendimde hep rahatsız olduğum bir şey var o konuda yaptıracağım. Başkası için değil kendiniz için yaşayın.
Ayrılığın ilk defa bir halta yaradığı yol bulunmuş. Onca hayalleri, onca umutları başımıza kakıp gidenler, çökmüş bir binanın enkazında bizi ölüme terk edenlere inat, ilk defa onlara teşekkür ediyoruz: "Hey haysiyetsiz, karaktersiz! Beni terk ettiğin için teşekkür ederim!" https://i.hizliresim.com/qWDgN5.gif
İntikam bana göre değil. Benim zayifladigimi görüp bana tekrar yazmasi, bana karşı bir şeyler hissetmesi kendimi sahte hissettirir. Kötü bir duygu. O zamanlar iğrençtin ama seni simdi sevebilirim kafası. Rezillik. Böyle bir sey yapacaksam kendim icin yaparim.
Keşke o kadar hırslı olsam ama Türkiye de ki spor salonları adamına göre Muhamele yapıyor YouTube dan kondisyon cardiyo antremanları spor salonunda 3ayda yapacagını bir buçuk ayda yaptırıyor Türkiye de zor Yani fotoğraftaki gibi olmak
İntikam için yapacak biri değilim. Şayet beni görünüşüm yüzünden terk ettiyse o insana bir daha hiçbir şekilde ne görünürüm ne görürüm. Umurumda olmaz. Vücudum hakkında bir şeyleri değiştirirsem de kendi isteğime göre olur bu.
Bu akımı ben çok önceden çıkarmışım bile. Ayrıldığım zaman kendimi salmak yerine, en güzel kıyafetlerimi giyer, süslenir püslenir gezerim. Ayrılık canımı yakmadı havaları 😄 Spor yapmak değil tabi ama benim akımımda böyle işte 😊
diyet yapacak fazlalığım estetik yapacak vücut bozukluğum yok çok şükür. çekip gittiyse bu onun kararıdır. gidebilir. eğer bu tür sorunum varsa sağlıyım ve mutluluğum için yaparım.
adi üstünde eski. gecti ve gitti. hayatima oncesinde ve sonrasinda karisamazdi sirf ona yaranicam diye bu cabaya girmem bir cahaya giriceksem kendim istedigimde hazir oldugumda olur elin adami yuzunden değil
Onun için olmam, kendim icin her türlü bıçağın altına yatarım..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
neden başkası için yapıyoruz bunu bizim hayatımız kendim istediğim için yapardım sanırım beğenen böyle beğensin beğenmeyen keyfi bilir kız mı yok onlara
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Yeni zayıflama akımı 'intikam vücudu' Eski sevgilinizden intikam almak için estetik olur musun veya sıkı bir diyete girer misiniz?
En İyi Cevaplar