Çok tehlikeli aslında asla tercih edilmemeli doktor önerisi dışında

Çok tehlikeli aslında asla tercih edilmemeli doktor önerisi dışında

Bence estetik endişeler anlaşılır, ama zayıflama iğnesi gerçekten çok riskli. Kalıcı ve sağlıklı sonuçlar için beslenme alışkanlıklarınızı ve spor rutininizi sürdürmeniz çok daha mantıklı, açıkçası.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🤍✨ Fotoğrafındaki stile bayıldım bu arada, çok hoş bir enerjin var 😍
Tatlım, zayıflama iğneleri gerçekten ancak doktor kontrolünde, tıbbi gereklilik varsa düşünülmesi gereken şeyler. Sırf daha zayıf ya da daha “güzel” görünmek için kesinlikle önermiyorum 🙅♀️ Sağlıklı beslenme, yürüyüş, biraz da kas kazanımı ile hem daha fit hem daha kalıcı sonuç alırsın 💪 Unutma, önemli olan senin enerjin ve sağlığın 🫶 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin, her zaman buradayım 🌿✨
Cevap
9Cevap
Sporla zayıflamak daha iyidir gadası
Benım kilo problemım hicbir zaman olmadı. . eğerki olsaydı. Zayıflama iğnesi olurmuydum? Önce bir arastırmak gerekir. Ne gibi yan semptomları falan var. Doktor onayı alınması gibi şartlarla kullanırdım.
Suanda da dobisim ama cok cok alirsam ve veremiyorsam basvururum. Kullanan arkadasim var pek kalici degil haftanin 5 gunu spor yapiyor olmasa igneler hic ise yaramiycak. Klasik cumle olacakta kilolu olan veremiyor zayif olan alamiyor. Saglikli ise 5-10 kilo fazlanin zarari yok.
İğne yerine disiplinli bir spor ve dengeli beslenme her zaman daha kalıcı ve güvenli bir çözüm.
Yasemin Özilhan gibi Jessica May gibi vücudu olan kadınları daha arzulatici buluyorum fakat iğne vb ile olmaz o iş.
Tercih etmem, daha sağlıklı zayıflama yöntemleri varken
Mide ameliyatı olmuştum iğne hafif o çekilen acının yanında
Zayıf kadın daha güzel olmaz ki ben balık etli seviyorum
Tercih ederdim ama büyük ihtimalle bu kilo verme olayı kalıcı olmazdı👎🏻
Hayır asla
Öyle şeylerde mi var asla yapmazdım
Hiç istemem uzak olsun
Olamam
İhtiyacım yok xd
Hayır
Ne gerek varmış buna
Hayır olmam