Neyse soruma geleyim; kilo verdikten sonra güzel/yakışıklı birine dönüşeceğinizi düşünüyor musunuz?
Kesinlikle evet!
Hayır, pek sanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet vücut inşaa sı için 100kg ye çıkmıştım dün itibariyle yemekleri dengeli şekilde düşüyorum, bu arada planlarım arasında bölgesel zayıfla G5 ile devam edeceğim böylece daha orantılı bir olacak vücut kilo alırken ve verirken denge ve şekil bozulmayacak inşaallah
Danlayi ben de izlerim. Gulduruyor. Kilo verince de taş oldu zira.. gerci az biraz dolgu vs de yaptirdigini kabul etti :)
Bende kilolu biriydim. Kiloluyken ay böylede güzelsin
tatlısın lafları külliyen yalan. Metabolizma yaşım anneminkiyle aynıydı. -25 kilodan sonra 14 yas küçük kardeşimle aynı sanıyorlar. Güzelliği bilmem ama özgüveni arttırdığı kesin.
Hyr çünkü şu an olmam gereken kilodayım daha da zayıflarsam kötü olur
Cevap
23Cevap
Şunu belirtmek isterim kii, ben önceden yani kiloluyken daha çok izliyordum onu şu an hiç videolarını açmıyorum bile içinden gelmiyor.
Heryerini yaptırdı bambaşka biri oldu salak danla. Kilolu sevdik biz seni mankafa
Evet ve bunun içün 30 kilo daha vermem lazım Allah'a şükür 16 kilo verdim
Boy 191 kilo 81 :D Kilo verirsem eriyip giderim. Yakışıklı olmayı bırak. Rüzgar esse tüy misali giderim onunla :D
Kesinlikle zayıf olmak istemiyorum 63 kilo olmuşum boyum 174 yüzün zayf olması iyi bir şey değil
Kesinlikle evet, bir çok yaşanılmış örnek bunu gösteriyor
Ben kilo alırsam tipim yerine oturur 65 kilo civarıyım 80 kilo olursam kesinle tipim yerine oturur
hayatımda kilo vermek kadar kolay bir şey görmedim zor olan kilo almak
Sorularında sırf şu gerimsi zekalının fotoğrafını kullandığın için engel
Evet yüz hatlarını belirginleştirebiliyor. Sağlıklı vermek önemli. Yüz çökebilir de çünkü.
Böyle de güzelim ama daha güxel olabilirim herhalde bilmiyorum 😅
Aslında yakışıklı adamım da Babam malzemeden çalmış biraz alnım açıldı 😊
valla şuana kadar 15 kilıodan fazla kilo verdim ve müthiş bir farklılık var :D :D
sadece tip olarak da değil tarz olarak ve özgüven olarak ta çok yükseltti
eğer kilo vermişsem mutlu, almışsam mutusuz oluyorum
Bu zayifladi diye degil estetik yaptırdığı için guzellesti
2 yılda 70 kilo verdim yeterli bence daha kilo vermiyim
Nasıl verdin o kadar kiloyu 😱
@BöğürtlenliBrownie
estetik ameliyat oldum, Ta. şaklarım çok büyüktü küçülttürdüm sjadjasjdasd :D
Soran aklımı s. kem hemi
@BöğürtlenliBrownie sjdjsdjsj yaa kusura bakma :D oltayı atmıştım kim sorcak die sen denk geldin sana özel değildi sjjss :D
He doğru sen seni insan yerine koyanlara böyle davranan tiplerdensin. Anladım. pardon seni köpek yerine koyanlarla takıl sen kardeş 🙂
@BöğürtlenliBrownie ben insan gibi özrümü dilemiştim senden, istesem devam edebilirdim üstüne gelip yüklenmeye ama ben durmam gereken noktayı iyi bilirim. özrümü diledim ve çekildim kenara hakaret etmene gerek yoktu. özür dilemesem neyse edeceğini et.
Ay lütfedip devam etmedin Allah razı olsun da mı diyim hah. neyse bu yaptığın da sana döner.
🤙
@BöğürtlenliBrownie sesli güldüm neyse :D kendine iyi bak güzel insan :D
Hadi len oradan d. ngil
sen bakama kendine iyi umarım😉
@BöğürtlenliBrownie üzdün be babişş, bir tekmede sen at bu yetim kalmış öksüzeee
Ağla
@BöğürtlenliBrownie neyse uzatmıom hadi 2le şimdi daha fazla cvp vermiyorum
😂😂haha tüh çok üzüldüm daha köpek gibi davranacaktim senin dilini konusacaktim ya. Seversin sen 😉
@BöğürtlenliBrownie arkadaşım lütfen gidermisin bela oldun, engellemek gibi bir huyum yok lütfen keselim sohbeti, canın mı sıkkın anlamıyorum tastışacak birinimi arıyorsun kendine
Bu daha hiçbir şey 😉
Şimdilik bb
Küçükken saniyordum ama artik sanmıyorum malzeme neyse o
Güzelleşmek kadının elinde ama erkeğin değil. Anket bunu gösteriyor.
benim kilo ile ilgili sorunum yok
komple yüzümle ilgili sorunum var
oda değişmez.
Afeti felaket olacağımı düşünüyorum hatta 😅
Kesinlikle evet önceden çok fazla kilo vermiştim baya değişim oluyor şimdi şiştim yine ahhaha yanaklar filan tombul tombul gıdık bir yandan çok etkiliyo
Çok kilolu olmak cidden sağlıksız görüntüyü sallayın. Yeterince verdim zaten. Aşırı zayıfta hic yakışmıyor. Halimden mutluyum. 😌
Evet, sanırım, olabilir.
Bana çirkin deselerde azda olsainanıyorum güzel olacağıma
Bence de değişim olmaz kıyafetler biraz daha daha iyi durur
@Strechmarkss hmm olmaz senden bir cacık diyorsun yani 🤣
Ben kendimden biliyorum senin gibiydim zayıfladım filan
@Strechmarkss hmm belli olmuyor o iş yinede yav 🤣😒😒
Ben her halimle seksiyim..
Ben istesemde çirkin olamam...
kesinliklee evet çok hemde
50-100 kilo versem tamam bu iş :D :D
Kilo verdim hala çirkinim😐
Danla acayip güzel oldu