Yaz günü çok kötü grip oldum.
Bu soguk dusun iyi geldigi dogrumu gribe ?
Bu soguk dusun iyi geldigi dogrumu gribe ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada bunun cevabını arıyorsanız ve burada verilen cevaplara itimat ediyorsanız vay halinize. Soğuk duş, soğuk su hiçbir şeye iyi gelmez. Tabiri caizse aracınız hararet yaptığında motor ve külbitöre soğuk su mu dökersiniz, yoksa ılık su mu? Soğuk su motoru çatlatır. Ayni insanda elektrikle çalışan bir sisteme sahiptir ve aşırı sıcaklık farkı insanlarda da çeşitli rahatsızlıklar meydana getirir. Size tavsiyem serin-ılık arası bir duştan sonra bol bol sizi terletecek sıcak bir çorba veya içecek alıp üzerinizi terletecek şekilde yatıp istirahat etmenizdir.
İstirahat edin ve bol bol C vitamini takviyesi yapın, limon özellikle, dinlendirici etkili bitki çayları için, soğuk su kan dolaşımını hızlandıracağından dolayı kısa sürede olsa iyi hissetmenizi sağlar. Geçmiş olsun.
Soğuk duş ateşli haslığa iyi gelir ateşin varsa düşürmek için eğer küvet varsa sıcak suyla doldur içinde yat iyice terlersin zaten sonra ılık bir duş al kendine gelirsin geçen hafta bende griptim aynı şeyi yaptım baya hızlı iyileştim.
duş seni sadece rahatlatır gribe iyi gelmez bunun için doktora gidip ilaç kullanmalısın bol C vitamini ve su tüketmelisin
Cevap
23Cevap
Soğuğun mikrobu kırdığını biliyordum da bunu bilemedim. Daha klasik yöntemlere başvurabilirsin? Nane-Limon kardeşliği..
Soğuk duş iyi gelmez aksine en ufak esintide daha dirençsiz hale gelir vücudun
sürekli kendini terletmelisin
direncini arttıracak şekilde beslenmelisin ve dinlenmelisin en kısa zamanda ayağa kalkarsın
çok iyi gelir hatta soğuk duşa girip kurulanmadan mayoyla soğuk rüzgarlı havaya çık çok iyi geliyor hiçbir şeyin kalmıyor
Kesin bir bilgim yok ama iyi geldiğinide zannetmiyorum tam tersine grip ilerleyip zatüre olabilirsiniz .
Yok gribe en çok sıcak içecekler iyi gelir bide bol c vitaminli meyveler ..
En kötü ihtimal gripin falan iç
soğuk algınlığı diye geçmiyor mu bu zaten.. açık hava iyi gelir daha ziyade:)
zatürreye çevirmesin sonra mazallah. Grip hakkında benim bildiğim ilça içinde 1 hafta içmeyince 7 günde geçtiğidir. Geçmiş olsun.
Havale geçirmek için denemek istiyorsan mükemmel bir seçim :)
ılık duş iyi gelir.
ateşin falan varsa onu da düşürmene yardımcı olur.
Ateşin yükseldıyse ılık duş ıyı gelır. Onun dısında kendını soguktan korumalısın. Tablo agırlasır.
Çivi çiviyi söker derler ama sen fazla inanma. Sıcak duş ve doğrudan yatak iyi gelir. Aldırabilirsen kivi aldırıp bol bol yemeni de tavsiye ederim.
ılık diye biliyorum ben şunu söyleyebilirim ki insan birazda açılıyor duş alınca
geçmiş olsun .
Geçmiş olsun...
İyi geleceğini pek zannetmiyorum...
Ben gripli iken soguk dus aldim bir sıkıntim yok yani vucut isini arttirio sok etkisi yapio
Ilık duş daha iyi olur sıcak içecekler iç
Tavsiye etmem, onun yerine sicak seyler ic felan
ılık duş al rahatlarsın
Geçmiş olsun :) Hiç duymadım
girde daha çok hasta ol :D
nane limon ve sarımsak
Duş bahane önemli olan cıplaklık V_V
zatüreye doğru ilk adımı atarsın :)
Yok be olurmu boşuna eziyet çektirme kendine
Şu an yaz yok ya sanki sonbahar gelmiş
Sıcak duş daha iyi gelir
zatüree olursun