Gripken duş almak iyi gelirmi? Ben grip olduğumda kolumu bile kaldıramam, insanlar nasıl duş alıyor bilmiyorum. Ama eğer gripken duş almak iyi geliyorsa bende bundan sonra almayı düşünüyorum. Sizce gripken duş almak iyi gelir mi?

Gripken duş almak iyi gelirmi? Ben grip olduğumda kolumu bile kaldıramam, insanlar nasıl duş alıyor bilmiyorum. Ama eğer gripken duş almak iyi geliyorsa bende bundan sonra almayı düşünüyorum. Sizce gripken duş almak iyi gelir mi?

Gelir tabi rahatlarsınız banyo yapmak ağrıları azaltmaya yardımcı olur vücut sıcaklığının düşmesini sağlar banyo suyu ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalı eğer su çok sıcak olursa vücut sıcaklığınız yükselebilir dikkat edin derim
Gripken duş almak uzmanlar tarafından önerilen bir durum. Bende çok kötü değilsem ve duş alabilecek halim varsa gripken duş alıyorum. Böylece kendimi daha iyi hissediyorum.

Grip olunca duş almak oldukça faydalı.
Yukarıda saydığım maddelerden dolayı gripken duş almak iyi gelirmi sorusunun cevabını aldık diye düşünüyorum :)
Cevap
3Cevap
Benim duş rutinim haftada 2 dir buna griplik de regl de engel olamaz düzen insanıyım.
Bazen iyi gelir sıcak bir duş. Ama sonrasında üşütme ve yat. Grip dinlenip bol g vitamini alınca iyileşiyor. bir de tavuk çorbası. Geçmiş olsun.
Ben ılık duş alıyorum ve toparlanıyorum sonrasında da ıhlamur içinde baya iyi geliyor
Ben ölüm deseginde bile olsam hergün duş almadan uyuyamam
gelir bence ılık bir duş
Hic almadim bilmiyorum
iyi gelir rahatlama olur
Sicak su ile iyi gəlir rahatlatir
İyi geliyor
İyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?