İşiyememek idrar yapamamak ÇÖZÜM?

Bakin arkadaslar eroin kullaniyorum ve kullandikda sonra idrarimi yapmiyorum ve bu sinir bozucuydu patlicakmis gibi oluyodu sonra cozumunu buldum anlaticam size ama dalga falan gecmeyin bu konuyu bazi sikinti zorluk yasiyan kardselerim icin acikliyorum biton gezdim arastirdim hic bir sonuc bulunmuyo gelelm cozume:
Ayakta durun ve pantolon ve ic camasinirizi komple cikarin ve bir elinizle penisi kavrayin kafasi haric 31 ceker gibi ama cok sikmayin ve oteki elinle bes kardes yapip eliniz acik bir seklilde hic bukmeyin elinizi ve kafasini elin avucunuyla ileri geri ve hizli yapin idrariniz huylanmadan gelen sinyaller ile akicaktir ama devami gelmesi sizin eliniizde ben devamini getiremiyorum ama ovaliyorum isiyorum 2 saniye sonra ayni islemi yapa yapa keseyi bosaltiyorum bu kadar ellerinizi yikarsiniz korkmayin kendi idrariniz Ben cok zorlabdim ve baya bir hassas bu konu erkekler icin insallah ihtiyaci olana yardimci olmusumdut iyi forumlar
Güncellemeler
+1 yıl
İpucu da veriyim anlamiyanlar hani kapak yapariz ya el hareketi yumruk yapip ustune vururuz veya yaprak patlatiriz heh iste o hareketle yap
İşiyememek idrar yapamamak ÇÖZÜM?