Neredeyse tüm kızlar sıfır yazmış.
Ağzınızda Kaç Tane Dolgu Var?
Neredeyse tüm kızlar sıfır yazmış.
16 dolgu 4 diş çekimi yaptırdım 5 sene önce çocukken de 1 azı dişim çekilmişti söylemekten çekinmiyorum çekinmek mi lazım :D
Gerçekten dişlerinde 16 tane dolgu mu var?
evet
dişi en hızlı ve güçlü çürüten kola olduğu kanaatindeyim senelerce içtim dişler mahvoldu yaptırdım kurtuldum dedim kola ve asitli olan içecekleri terkettim sıkıntı yoktu
sonra tekrar mahalle baskısıyla içmeye başladım niye içmiyon alkol var diyemi la iç olum bişe olmaz ha amerikan malı diye içmiyon biliyom beeen la yok olum zararlı yaw nolacak ne zararı yediğin herşey zararlı ben de biliyom ama kola daha zararlı dişlerimi mahvetti içtik sonra
bu sefer dişimde çürük başladı çok korktum
ondan sonrada tamamen kestim şimdi asitli içtiğim tek şey meyveli soda ondan da kaçıyorum resmen bindebir bağımlılık yapmıyor zaten
Hayatımda dişçiye sadece 3 kez kontrol amaçlı gittim. Hiç bir şey yaptırmadım.
Bir tane var malesef.
Hiç yok.
Cevap
10Cevap
İNANILMASI ZOR AMA 2 SENEN ÖNCE SÜTDİŞİ ÇIKARDIM DİŞLERİMDE DOLGU YOK TEK SORUNU FIRÇALANMAMAK
1 tane var. İnşallah hiç diş problemi yaşamam,çok zor ya.
küçükken sabah akşam 1 kere fırçalardım dişim ağrıdı hemde azı dişim çektirdim.Sonra hiç fırçalamadım 10 senedir 1 kere AĞRIMADI.
sıfır, en son 6 yaşındayken diş çektirmeye gitmiştim..:D
0 yazıp övünmeye geliyodum baktım herkes yazmış bir anlamı kalmadı :D
sıfır. hiç dolgum yok . en son kontrol amaçlı gittiğimde doktorun söylediği "ideal bir ağzın var"
3 tane var 5 olcak gibi :DD hep çikodan Lanet olasıca
arka dişlerimde 2 tane geçici dolgu var düşer dediler ama 4 senedir kullanıyom :D
0 dişçiye sadece küçükken gittim tel ihtiyacım olup olmadığını öğrenmek için :)
3 tane rahat var ya. bir de kanal tedavim var 2 tane :D hatta şuan telliyim. ne çekmişim bu dişlerden be :D
2-3 tane vardır sanırım..
evet ben sıfırr. hiç yaptırmadım Allah korusun..
dolgumda çürüğümde yok çok şukur.
Sıfır .
2 tane 2 kanal tedavi sonra dolgu oldu
1 tane düştü tekrar yapıldı.
bende 5 tane var ya
8 tane var
Hiç yok
Dolgu olsa ıyıdı :D
0.
2 tane var
Yok dolgu
2