ELİMİZDE Kİ güzel şeylerin kıymetini biliyor muyuz

ELİMİZDE Kİ güzel şeylerin kıymetini biliyor muyuz

Aslında elimizde olan en güzel şey canımız. Kıymeti parayla satın alınmayacak kadar değerli ama bazı insanlar maalesef bazı karakteri düşük insanlar için o cana kıyıyor ve ellerinde olan o kıymetli şey yok oluyor...
Valla binlerce kere şükrediyorum Allah’a..
Teşekkürler🙏🙏🙏🙏
Her şey için…
Hangi birinin kıymetini tek tek nasıl bilebileceğimi bilemiyorum. Şanslı doğan insanlardanım ben. Ve şansıma şükrediyorum. Kıymet biliyor muyum yooo.
Zaten içinde olunca her şeyin aman zaten var diye düşünüyorsun. Düşünsene denizin içine doğmuşsun…
Su sensin. Susuzluğu bilmiyorsun. Ve buna rağmen bir de suyun içindesin. Bir de üstüne daha yağmur yağıyor arada ekstra. Noluyo lan diyorsun:)
Her şey için teşekkür ederim.
Zaten suyun içinde olunca evet kıymet bilmiyor gibi davransam da özür dilerim ama suyun içinde olmayan diğer insanlara da su vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ve ömrümün sonuna kadar da su vereceğim. Belki de bu da benim kıymet verişimdir.
Yazdıklarımdan bir bk anlaşılmasa da her şeyi kendim için yazıyorum.
Sevgiler, saygılar suyun içinde yaşamlar..
çok güzel yazılar her zaman bekliyorum
Bazı şeylerin değerini geç anladım, bazı değer verdiğim şeylerin de aslında çok değersiz okduğunun farkına vardım...
Hayat çok şey öğretti, yaşımın üzerinde bir olgunluğa ulaştım.. Akla karayı ayırdetmek çocuk oyuncağı artık..
Paha biçilemeyecek derecede.. işin kötüsü duygularımızın kölesi olup bazen sahip olduklarımızın güzelliğini unutup sahip olamadiklarimizin acısını çekmeyi seçiyoruz.
Cevap
6Cevap
Elimde bir şey yok maalesef..
Sahip olduğum her şeye her zaman şükrediyorum
Maalesef ki elimdeki en de değerli şeyin kıymetini bilemedim ve kaybettm
Elimde ki şeyler fazlasıyla değerli ama kendim daha değerliyim kimse bunu bilmiyor ne yazık ki
Kıymet bilirim hatta fazlasıyla, genelde daha çok deger verilen şeyler kaybedilir😄
Elimden kayıp gittiğinde anca farkederim..
Peki sonra çabalar mısın
Çok çabalamam, ders çıkartırım
Elimde olanlara binlerce kez şükrediyorum.
Genelde hep kaybettikten sonra. Biliyorum
Ailem en kıymetli hazineden çok daha kıymetli.
Elimden geldiği kadar elbette biliyorum çok şükür
Bilmiyoruz, nankörüz
Kedi miyiz kedi miyiz yani
Görsel ne güzel 🙂
Senin ya o senin güzelliğinse
Kesinlikle öyle😂😂😂
Jsjsjs ooo
dünyalara değişmem
Bilmiyorum
Çok fazla
Biliyorum
Olduğu kadar.