Sağlık Gülerken dişlerinizi gösteriyor musunuz? Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhaba KS halkı. Gülerken dişleri gizlemek veya tüm dişleri gösterme olayı var. Dişleri sağlıklı olanların gülerken dişleri sayılıyor cidden. Sağlıksız olanlar dişlerini gizliyor. Peki sizde durum nedir? :D Edit : İçimden geldiği gibi :)#Subarusti EVET :D HAYIR :( Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gülerken dişlerinizi gösteriyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saglamkoc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Bence de Evet çünkü ; gülümsememin taçlandırılışını ancak dişler sağlayabilirdi. Estetik olarak güzeldir dişleri göstererek gülmek :) 0 0 Yorumla
msselizabeth Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Genelde tebessüm ederim, çok mutlu olduğum zaman yapıyorum :) 0 0 Yorumla
İamedyline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Resim. çekerken 0 2 Yorumla Subarusti +1 yıl yakışıyor :) Yorumla İamedyline +1 yıl Teşekkürler Yorumla
burakkurt31 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl diş önemli gerçekten ister istemez gülünce gözüküyo insanların gözüne çarpıyo düzgün görünmesi avantaj sağlar 0 0 Yorumla
VPayidar Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl dişlerin görünmediği gülümseme olamaz o anca tebessümdür:) 1 0 Yorumla
TaurantB Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl dişlerim beyaz ama gülerken dişlerimi göstermek hoşuma gitmiyor 1 0 Yorumla
Balinaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl İsyemsizce gösteriyorum ama dislerimin şekli o kadar güzel değil 😂 1 0 Yorumla
kakasınoke838 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yanaklarım çok büyük olduğundan ağrı yapıyor dişlerimi gösterirken ondan ağzım kapalı gülerik 1 0 Yorumla
JessicaRabbit_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet çok yüksek sesli kahkaha atıyorum ya bazen tepki alıyorum :) 1 0 Yorumla
gulumseriniz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl dişlerim sağlıklı ama küçük oldugu icin gözükmüyor :) 0 0 Yorumla
ℳarstakiBalici Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evet bütün fotoğraflarımda gözükür dişlerim 2-3 tanesi hariç 0 0 Yorumla
SinirliKızz0 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evet normal de gulerken gösteriyorum ama resimlerde pek gostermiyorum. 0 0 Yorumla
GunayAliyeva Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Benım kendı dıs rengım sarı ama yıne de gulerken gozukur beyazlatmak ıstıyorum doktor ızın vermıyorkı saglıklılqr dokunma 😔 0 0 Yorumla
Buse_Arar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ilk dort dısim masallah kirik olan disim yüzünden çirkin 1 0 Yorumla
queenelisabeth Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl dişlerim küçük o yüzden gülerken dişlerimi göstermem 0 0 Yorumla
mavimilenaxx Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Piercingimi gösteriyorum ben afjsfxs 0 1 Yorumla Subarusti +1 yıl bravo :D :D Yorumla
İncirolsadayeseKmi Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Evet, ipana bunu beğendi. 0 1 Yorumla İncirolsadayeseKmi +1 yıl @İpana :D Yorumla
Elifgirlss123 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Benim dişlerim sayılıyor resmen ya 😄 0 0 Yorumla
tutkuyuyaşa Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl evet tabii ki, her şeye rağmen dimdik :D 0 0 Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 677 cevap paylaştı. Görünmüyo heralde fazla gülmem 0 0 Yorumla
m_e_l_i_k_e26 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl ilk resimdeki barbara palvin mi? 0 1 Yorumla _Doğa_ +1 yıl Evet :) Yorumla
En İyi Cevaplar