Siz ne dersiniz?

Bakımlı diş kendini her zaman belli eder zaten reklamda da gördüğümüz kusursuz dişler sadece fırçalama ile değil biraz da masrafla elde ediliyor ve pazarlama sektörü bunu çok iyi kullanıyor gülmek ise biraz da özgüven işi dişlerimi beğenmediğim için çoğunlukla gülerken elimle ağzımı kapatır bazen de kafamı eğerim. Dişlerinize iyi bakın çünkü çok şeyi ifade ediyor
Güzel dişler
Dişlerini göstererek gülmek için illa dişlerinin güzel olması gerekmez cesaret hiç istemez sadece kendini sev yeter
Gülmek istediginde onlar güzel görünuyor zaten. Sadece bakim önemli
Cevap
21Cevap
Askerde 5-6 tane dişi eksik olan bir arkadaşım vardı, höhöhö diye gülerdi. Gösteremezdi dişlerini. Bence güzel diş özgüvenin en nadide parçasıdır. Çok şükür dişlerim güzel ama ben genelde tebessüm ederek gülerim toplum içinde. Aileden böyle gördük sonuçta. Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden ise zekâ seviyesini ölçebiliriz neticede.
Gülmek için dişlerin beyaz olmasına gerek yok ne kadar güzel dişler olsada gülmek her insana yakışmaz..
Aynen çok doğru 😊
Gülmek barışçıl bir eylemdir ve dışını önemsemeden gülen insan içtendir bu cesarettir yaptırıp gülen zaten güldüğünü göstermek için amaç için yaptırımıstir
Ağız ve diş bakımı her kişinin olmazsa olmazı olmalı. Gerekli bakım olduktan sonra da gülümserken dişlerin gözükmesi kaçınılmaz. Lakin 32 dişi göstererek de değil tabi ki 😂😂
Neden diş macunu reklamlarında kaplama veya zirkonyum diş gösteriliyor, yamuk yumuk veya sar dişlere sahip olan adam ne yapacak peki, alıyor beyazlar diye olmuyor. Firmalara para kazandırıyor.
bir kısmı genetikle alakalı ama cidden iyi bakmak da önemli 😊
Aynen bakmak önemli ona hemfikiriz benim demek istediğim sadece şu beyazlatma adına yüzlerce diş macunu var ama beyazlatmıyor neden kandırıyorlar, reklamlarda gösterilen dişler de genellikle ünlülerin dişleri oluyor eee ama onların ki ana dişleri değil ki kaplama 😀
Ya aslında beyazlatanlar var ama şöyle şimdi bu genetekile alakalı ya. Sen kendine uygun olanı bulmalısın. 10 kişiden 7si sonuç alır sana sonuç vermez mesela bu demek değildir ki o diş macunu işe yaramıyor 🤔😊
İşte herkesin genetiği de bir değil, Türk insanının diş yapısı bir nedenden dolayı zayıflıyor, mesleğim gereği tanıdığım her insanın arka dişlerinde diş kaybı var ya da çarpık 😊
Güzel gülüş dişlerinde etkisi var tabiki tartarli bir dişle gulumseyemezsin
Güzel dişlerinin olması yeterli olur gerçekten gülersen zaten dişlerin belli olur sanırım :D
Dişler güzelse evet gözükmesi gerekir ama çirkinse gözükmesin
Cesaret işidir çünkü herkes dişlerine güvenemez
Güzel ve temiz dişler...
Gülen her insan güzeldir (=
İnsanların gülerken dişini göstermelerini sevmem
güzel diş ister o da para ister
güzel dişler
Ben ciddiyeti kendime daha çok yakıştırıyorum
Cesaret ister.
güzel diş ister tabikide
dişler önemli..
Cesareet