Askerden geldiğimde 70 kiloydum ve tanıyan tanımayan herkes çok iyi olmuşsun sakın kilo verme demişti ama geldiğim günden itibaren 2 ayda 10 kilodan fazla verdim 1.72 boyundayım şu an 58 kiloyum omuzlarım geniş vücudum güzel duruyor ama yüzden de kilo verdim en az 65 70 kilo olmam gerekiyor diye düşünüyorum düzenli yemek saatim yok yemek yiyince de bir anda çok yerim örnek salçalı makarna ya da pilav varsa dolu dolu en az 2 tabak gece saat 2,3 fark etmeden vitamin tozu mu alsam doğal yollardan ya da zararlı ilaç yolları ile kilo almak istiyorum hiç fark etmez kilo olsun da ilk 4 resim askerlik zamanından herkes kilo alma kötü birşey desede kilo almam lazım.. arkadaşlarımı kuzenlerimi görünce imreniyorum kollarım niye öyle değil yüzüm neden dolu değil diye ama birtürlü kilo alamıyorum güzel yorumlarınızı bekliyorum..
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor. Peynir: 100 gramında 78 kalori bulunuyor. Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4te 1ini, erkeğin ise 5te birini karşılar. A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur. Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar. Salam : B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur. Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz. Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır. Badem sütü Muz Fıstık ezmesi Patates Fasulye Mango Tereyağı ve zeytinyağı Üzüm ve İncir egzersiz
Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır. Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir. Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
sende kendimi gördüm resmen. askerde nasıldı? akşam erken yatar sabah erken kalkar düzenli yemek yerdik hepsi bu. bunu yaparsan eminim tekrar kilo alırsın. bende istiyorum ama yapamıyorum. ya da spora gideceksin body build yapacaksın başka yolu yok gibi.
Kardeş bu normal birşey , sen hiç kafaya takma , benim kuzenim de öyle askere gitmeden önce 78 kiloydu şimdi 63 kilo , o bayağı bir zayıfladı , ama yani asker zayıflatıyor , benim bile kilo sorunum var yaşım 19 ne yapsam etsem bende 53 kiloyum , bazen 54 oluyorum bazen 53 bir azalıyor bir artıyor bende anlamadım , şimdi 53 kiloyum
Kilo aldırıcı shake yap. Düzenli beslen, yani hep aynı saatlerde yemek ye. Günde 3 öğün ye. Kilo aldırıcı shake i de ara öğün olarak iç. 1000 kalorilik sıvı shake olsun. Sindirilmesi çok kolay oluyor sıvı shakelerin.
alman menşeili bir ürün var q protein iso builder diye eczanelerde satılıyor. 1 ay gibi kısa sürede 4-5 kilo rahat aldırıyor. tabi spor yaparsan homojen olarak kilo almak mümkün. eczanelerde bulamassan aşağüdaki site de fena deildir.
Akşamdan bir kasenin içinde kuru üzümü suda bekletin sabahleyin ackarına bu suyu için üzümü ackarına yiyin bu yöntemi bir kaç ay devam ediniz ayrıca lor peynirli yeşil mercimek piyasi tüketiniz (südün içine iç bademi ekleyin bu sütü pişirip soğuduktan sonra bu sütü ackarına yiyin bir kaç ay sonra kilo aldığınızi göreceksiniz
gece yatmadan 20 - 30 dkönce bebek bisküvisi yiyebilrsiniz sütle veya yoğurtla. kardeşim hero baby organiklerinden yiyerek aldı kilo :D. Bessleyiciliği yüksek diğerlerine göre dendiği için aldık. 3 kilo aldı 1.5 ayda ama bence bu kadar hızlı kilo vermek sağlıklı olmayabilir. Belki bir diyetisyenle görüşmeniz daha iyi olacaktır.
140 kg tecrübeli biriyim sık sık ye karbonhidrat değil protein yoğunluklu ye yemek yemeği iş gibi değil hayat bir çimin haline getir sürekli ye bir gözün buzdolabında olsun
En İyi Cevaplar