Yaşadıklarım sunlar ben escinsellik korkusu yasadım sonra internette araştırınca okb belirtisi vardı bende sürekli sen okbsin diyor beynim neyse bunları atllattık sonra delibalı izledim bipolar olma korkusu başladı sürekli bipolar olursum hayatım mahvolur okb olursam hayatım mahvolur gibi dusunuyorum sabahtan başlıyor akşama kadar bipolar olma korkum yuzunden gecmişimle ve gelecegimi dusunuyorum sürekli geçmiş derken anlatayım benim neeyim var lutfen soyleyin Şu an 18 yasındayım 6 sınıfta bende dondurma cubugunu kırıp gorunce yuttum sandım nefesim kesildi o gun gecti sonra ben o gunden sonra olum korkusu yasadım sürekli nefesim kesildi annemi aradım aldı eve gelince rahatlıyodum falan anneme bişey olmasından korkuyodum annemin yanından ayrılmıyodum sonra bipolar korkusunun aklıma getirdigi gecmişim ben hep 1. dönem calışır iy notlar alırım 15 tatilde pcyle iç içe olunca 2 dönem notlarım 1. doneme gore duser çalışma istegim biter oyun falan oynarım çalışcam derim 1 gun önce yarın olur calışmam falan ama hala 83 den asağı olmaz. sonra dizi izleyince mutsuz oluyorum mesela onların hayatı gibi olmadıgı için galiba sonra söyle bişey var doktor olmak istiyorum aklıma bune özgüven bak bipolarsın diyor e torbaccı olmayı hedefliycek halim yok ama kafamda bunlar donuyor soyle bişeey var cok dusunuyorum dusununce mutsuz oluyorum bir ara baya kotuydum duvara bakınca ne gecmiş ne gelecek olsun sadece duvarı dusunmek istiyodum olmayınca uzuluyodum aglıyodum falan anneme anlattım yasadıklarımı o halden kurtuldum mesela dusunmeyince mutluyum ama aklıma korkularım gelince mutsuz oluyorum mutsuz olunca bipolarmıyım diye dusunuyorum yani ben bipolar korkusunu once yasadım atlattım ama soyle bişey var okb korkusu yuzunden surekli dusunmekten rahatsız olum içime ata ata patladım ama anneme anlatıp rahatladım guzel guzel gidiyodu sonra su dusunce geldi ya o mutsuz oldugun zaman depresif haliyse yine geldi bu korku her anım bunları dusunmekle bipolarmıyım yoksa herkesin yasadıgıseyler mi
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünmekten rahtsızım düşününce mutsuz hissediyorum sadece oda beni yoruyor etrafıma zararım yok sanarlar zaten hiç derdi yoktur derler ben hep içimde yaşıyorum korkularım vardı hep ve surekli korktugum seyi dusunurdum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer