Bipolar Olmaktan korkuyorum bakarmisiniz?

Meraba oncelikle hicbir belirtisini tasimasamda bu korku var surekli aklimda manimi yasiyorum depresifmiyim diye soruyorum uyku duzeni deseniz yerinde ofke sifir kolay sinirlenmem caba gerekir ama takintiliyim boyle hastaliklara karsi korkum var aklimda mani depresif sorusu azcik surat assam aha depresif diye geliyor dusunce ozguven falan sifir anliycaniz bir belirti yok oyle aman amn ruhsal duygu degisimi yok sadeve kafamda bu sorular okbliyim yani takintili gecen aklima bir sey takildi ya korka korka belirtileri kafaya taka taka olursam diye sizofrenden korkanin sizofren olmadigi gibi bende bipolar olmam demi bu sorular kafamdakiler bitiriyor bipolar arkadaslara saygisizligim yok olduysa af ola ama hastalik takintisi istemiyorum ama korkuyorum😣kırıcı yorumlarda bulunmassaniz sevinirim her mutsuz oldugumuz donem depresifmidir yani ben bir ara dusuncemi takitni yapmistim haliyle okblinin dusuncesi susmaz bende oyle olunca bunaldim surekli agliyodum falan ama anneme soyleyip derdimi acinca rahatlamistim o donem depresif falan degildir demi ailede deseniz bipolar yok oyle olunca yuzde 1 ihtimal olursun e belirtilerde yok bos bos takiyorum elimde degil ya olduysan ya olursam manimi depresifmi kapami koparmak istiyorum bu dusuncelerden
Bipolar Olmaktan korkuyorum bakarmisiniz?