Arkadaşlar geçenlerde yanımda şizofreni insanlardan bahsettiler korktum panik atak geçirdim depresyonumu tetikledi şu an depresyondayım pskiyatriye gitti paxera yazdı ilk 4 gün yarım sonra bütün 20mg ben yoğun aksiyete yaşadığım için 3. gün 20mg içtim günlerdir uykusuzum uyudum yarım saat falan gözlerimi bi açtım her yer dalgalanıyo gece de kardeşimin bana seslendiğini duydum normal mi ben gerçekten çok korkuyorum şizofreni olmaktan yazet onun yüzünden gittim doktora
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun, ilaç yan etkisi 1 hafta felan sürer, 15 günden sonra faydası olmaya başlar, eskiden olduğu gibi aktivite vs zorlayın, geçecektir.
Tranco buscas kaygı gidericidir, bir süre sonra hekiminiz Tranco buscas ı kesecektir, diğer ilacın faydası olmaya başlayınca.
Paxeranın yanında bir rixper verilir. Ama rixperin şöyle bir etkisi var aynı zamanda sizofreni içinde verilir. Sen sizofreni değilsin korkma aga. Sizofreni olman için leş gibi kokman artı gaipten ses duyman lazım.
Tranko buskas verdi yanında da işte korkuyorum
Okb ilacı benim arkadaşım da senin gibi Okb idi. Bide favarin vermişti yani canını sıkma ben sizofreni sınırından döndüm. Uykuna dikkat et aşırı stres yapma sal gitsin bazı şeyleri. Kafanı geleceğe takma hobi edin beynini bir dakika boş bırakma tamam mı
O ne demek şizofreninin sınırından döndüm pskoz mu oldun neden sende okb mi vardı ne vardı
Depremden sonra geceleri uyuyamaz olmuştum. Panik atak var üstüne 2.5 sene tedavi gördüm ansiyete üstüne. Neyse abi geceleri doğru düzgün uyku haram oldu. Neyse sesler duymaya başladım birisi mert diyor. Arkama bakıyorum kimse yok. Çalışıyırum mert diyor ustam bakıyorum ustam diyor ben seslenmedim. En sonunda psikiyatri acile gittim. İki tane ilaç vuruldum biraz rahatladım ama doktor dedi polikliniğe gelmen lazım. Ama bide su var arkadaşımım babası hacı. Sağ olsun suya bir okudu o günden beri rahat uyuyorum. Bide bazı stres faktörleri hayatımdan çıkardım ve daha az yorulmaya çalışıyorum. İnan sizofreni filan değilsin arkadaşların seni panik atağa sokmuşlar onları hayatından çıkar. Senin hastalığınla dalga geçiyorlar ve sende onlar çıkar gitsin hayatından. Bide kimseye bahsetme hastalığından doktoru bıraktığını söyle iyim de. Zayıf anlarında hastalığını öne sürme tamam mı
Psikiyatrise gittin mi peki
Yok gitmeye pek sıcak bakmıyorum. Belli bir sonra onlarda sıkıntı bağımlılık yapar diye korkuyorum.
Geçti ama dimi kesinsin ben yoğun yaşadığım için anksiyeteyi ilaç kullanmadan yapamicam galiba bide sürekli panik atak geçiyorum ilaçsız düzelemem
Bak ilaçlarını kullan ama biraz da maneviyatını güçlendir. Bazı şeyleri mantık kurarak atlatmaya bak. Sana ilaç bırak demiyorum ilacın yanında terapi almaya bak. İlaç kan akışını yavaşlatır serotonin dengeni korur. Psikolog zaten ilaçlarına karışmaz ama sana terapi ile telkinlerinle yardımcı olacaktır 👍
Az önce soru sordum bi tane daha adamın okbsi psikoza dönmüş çok korkuyorum ya telkin yapıyorum zaten
Korkuların üstüne gitmen lazım yani böyle olmaz.
Okb var sizde. Şizofreni olmazsınız. Bu sadece bir düşünce
Biliyorum ama korku işte
psikolga gittiniz mi
Psikiyatrise gittim
psikologa gitmenizi tavsiye ederim tek pskiyatristle olmuyor
Özel olduğu için terapide alıyorum
terapıye devam edin ama sırf ilaca bağlanma
Bi kere gittim ilacım bitsin yine gidicem doktorum çok iyi güzel laf sokuyo internette hastalık araştırdığım için😂😂
hastalık mı araştırıyorsun:)) bunu saın yapmayın ben yaşadığım için bilityorum
Sorma ALLAH KAHRETSİN PSKOLOJİM BOZULDU HASTALIK HASTASI OLDUM
bunun çaresi hastalık araştırmamak ve düşünce olduğunu inandırmak kendine
Psikoza dönmez dimi bu okb
hayır bu anksiyete bozukluğu psikoz çok farklı
Az önce bi soru daha sordum okbsi anksiyetesi varmış çocuğun okbm psikoza döndü diyo elim ayağım titriyo
hayr öyle bir şey yok inanma
Depresyonu psikoz şeklinde geçiriyomuş
hayır öyle bir şey yok sen bunları artık okuma
Okumicam bundan sonra
evet hiç bakma
Sizde var mı bozukluk
şizofreni olmak zor merak etme sen anksiyete gibisin daha çok
Okbde var döner mi şizofreniye pskoza falan ilaca başladım
ailende yoksa veya büyük bir travma yaşamazsan olmazsın
Annemin amcasında varmış bi tek ilaç kullanmaya başladım dönmez ya bence
annenin amcası uzak sayılır bir şey olmaz
Çevremde çok var korkuyorum ama herkesin annesinde çıkıyo niye bende çıkmasın diyip korkuyorum işte böyle😂😂
şizofren olmazsın sen kanserden kork o belli olmuyor asdfg
kanser olup ölmek daha iyi geliyo bana delirmektense
delirsen bile artık ilaçları var kontrol altında tutuluyor merak etme
Evlenemem o zaman deliyle kim evlensin ilaçlar o kadar da etkili olmuyo maalesef
bir sürü deliyle evli insan var yoksa genetik olarak yok olurdu
Valla ben bülent diye adam var youtubeda soyadını unuttum onun demesine göre şizofreni diye bişey yok ama baktığımda çok var çevremde hepsi nasıl oluyo bilmiyorum bülent bey timör diyabet troid böbrek üstü bişeysinden dolayı halisülasyon gördüklerini söylüyo
şöyle saçma sapan adamları izleme. koskoca bilim dünyası var
Bi adam 15 yıl şizofreni tedavisi görüyo adamın beynine bakıyolar timör var timör alıyo adamda halisülasyon görme falan kalmıyo Dilan Polatında babasında timör vardı annesini öldürdü dilan polatıda akıl hastanesine yatırmış bilmiyorum artık
beyin tümörü halüsinasyon yapar o başka
Korkuyorum nasıl geçecek ya ilaçta etkisini göstermedi bide şey oldum yabancılaşıyosun kendine ya neydi adı ben dedim delirdim her şey çok garip geliyodu yeni yeni geçiyo ilk defa başıma böyle bişey geliyo daha öncede depresyona girdim ama bu kadar değildi acillik etti bu beni
papatya çayı iç bol bol sakinleştirir işe yarıyor
İlaç kullanmaya başladım etkisi hala gelmedi ben içemiyorum papatya çayı midemi bulandırıyo
Üfff kendi kendinize teşhis koyabilirsanız şizofren değilsinizdir şizofrenler inkar eder kabul etmezler öyle olduklarını
Biliyorum bende oldum demiyorum
şizofren olmazsın %99
Nerden biliyosun olmicamı
şizofren olacak olsan çoktan olurdun sen evham yapıyosun sadece
Korkuyorum çevrede herkeste şizofreni çıktı patır patır napim
Ne dedi
Anksiyete okb
İlaç yazdı mı
Paxera yazdı
Niye bu duruma geldin
Hayat şartları
Nasıl yani açar mısın
Daha da kötü olabilirdim sadece bunu bilmen yeterli
şu an bile ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum
Anksiyete krizindeyim😂😂
Krizde olsan burada ne işin var 🤣🤣🤣
Şizofreniden korktuğum için soruyorum o yüzden krizdeyim
Şizofreni çok farklı bir durum
Olmam demi okbde var ama pskoza dönen çok duydum okbnin
Yok be saçmalama
Sende var mı okb
Yok ama önceden vardı
İlaç kullandın mı nasıl yendin
İlaç kullanmadım ama çok zor atlattım
Geçmişler olsun Allah tekrar yaşatmasın darısı benim başıma delirmeden atlatırım inşallah😂😂
Ne yaşıyorsun bilmiyorum ama kafa güzel senin 🤣🤣
İlaç içtim ya😂😂
Yok yok ilaç kafası değil 🤣🤣
Delirmiş olabilirim
Bu yaşta bu kafa