Ananas, insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmede ki sırrı ise zengin suyunda saklıdır. Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir. Bu nedenle her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir. Yani kısacası ananas sağlıklı bir diyet meyvesidir. Ancak yemeden önce ananası tuzlu suda yarım saat bekletilmesi gerekir. Mide ve bağırsakları temizler. Ananas etin sindirilmesinde yardımcı olabilir. Cilt ve saçı güzelleştirir. Ananasın içerdiği zengin B vitamini cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve saçı da parlatır. Bunun yanı sıra ananas stresin giderilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine de yardımcı olur. Tansiyon ve kandaki yağ oranını düşürür. Ananas kan dolaşımını hızlandırarak hem tansiyonu, hem de kandaki yağ oranını düşürmede etkili olabilir. Ananas, vücutta yağ birikimini de önler. Siz yağlardan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?
Ananas suyu ile yağlardan kurtulun ! Siz yağlardan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?
''Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir.'' bu cümle nereden uyduruldu çok merak ediyorum şahsen. Dünya Sağlık Örgütü de dahil hiçbir sağlık dergisinde yazmaz; besinlerin yağ yaktığını. Yağ yakımı için vücudun belli bir efor sarf etmesi gerekir. Besinler siyanür mü ki hemen yaksın yağları? Aslında bu dikkat çekmek için haber manşetlerine atılmış.
Limon için de aynısını söylediler ve zayıflamak isteyenlerin bir kısmı günlerce ekşi suratla gezdi. Oysa limon da yağ yakmaz, sadece içerisinde bulunan toksinler kısmi olarak metabolizmayı hızlandırır. Vücut ısısını artırır. Ananas suyu da öyledir, metabolizmayı hızlandırabilir ama bu da öyle ahım şahım bir hızlanma etkisi yaratmaz.
Kilo vermeye etkisi olabilir ama bu yağ yakam yönünde olmaz. Çünkü besinler yağ yakmaz. Sadece metabolizmayı kısmi olarak hızlandırır ki hızlanan metabolizma da daha çabuk kilo vermeyi meydana getirir.
fitness hocam çok yağsızsın. gelişimin için yağa da ihtiyacın var yağ al demesine rağmen son 4 ölçümümdeki yağ kütlem şu şekilde. 1.4 kg, 1.4 kg, 1.4 kg, 1.2 kg. bana nasıl yağ alacağımı söyleyin 😒
ben cok az su icen insanim gun icinde aklima. bile bir bardak su icmek akla. gelmezdi. ekmegi kestim. tatli ve asitli. sularida kestim. tatli yiyecekler vs aksamlari pulbiberli yogurt ve gunluk.1 litre suyumu iciyorum calistigim. icinde hareket halindeym. yani tekrar diorum 3 haftada erittim inanc onemli ve. yoldan sasmamak onemli. :)
en son 5 kilo vermistim dahada verdim. ama tartilmadim biraz daha bu yolda ilerleyip bir . sonraki haftalarda tekrar. tartilcam :) yogurt ve su gercekden cok etkili
En İyi Cevaplar